Mesaje de Dialog comune

Comune casete de dialog utilizați mesaje să notifice dumneavoastră fereastra procedură sau cârlig procedura apar anumite evenimente. În plus, există mesaje că aveți posibilitatea să trimiteți o casetă de dialog comune pentru a regăsi informații sau pentru a controla comportamentul sau aspectul casetei de dialog. Această secțiune descrie mesajele comune de dialog înregistrate de către RegisterWindowMessage funcția, mesaje utilizată de caseta de dialog Font și caseta de dialog Inițializare pagină , și mesaje utilizate de către casetele de dialog Explorer-stil Deschidere și Salvare ca .

Biblioteca de caseta de Dialog comun definește un set de siruri de caractere de mesaj. Vă pot trece o constantă asociat cu una dintre aceste șiruri de mesaj de la RegisterWindowMessage pentru a obține un identificator de mesaj. Apoi utilizați identificatorul pentru a detecta și procesul de mesaje trimise dintr-o casetă de dialog comune, sau pentru a trimite mesaje de la o casetă de dialog comune. Următorul tabel arată constantele de mesaj și descrie utilizarea lor.

COLOROKSTRING O casetă de dialog culoare trimite acest mesaj la procedura cârlig atunci când utilizatorul selectează o culoare și face clic pe butonul OK . Procedura cârlig poate accepta culoare, sau respinge și forța rămâne deschisă caseta de dialog.
FILEOKSTRING O casetă de dialog Deschidere sau Salvare ca trimite acest mesaj la procedura cârlig, atunci când utilizatorul selectează un nume de fișier și a face clic pe butonul OK . Procedura cârlig poate accepta numele fișierului, sau respinge și forța rămâne deschisă caseta de dialog.

Pentru Explorer-stil Deschidere și Salvare ca casetele de dialog, acest mesaj a fost înlocuit cu mesajul de notificare CDN_FILEOK.

FINDMSGSTRING O casetă de dialog găsi sau înlocui trimite acest mesaj cu procedura de fereastra din fereastra sa mamă atunci când utilizatorul clicuri Următorul găsit, înlocuisau înlocui toate buton, sau se închide caseta de dialog. Mesajului lParam parametru puncte la o structură de FINDREPLACE care con?in utilizatorului intrare.
HELPMSGSTRING Toate casetele de dialog comun trimite?i acest mesaj procedura fereastra din fereastra lor mamă atunci când utilizatorul face clic pe butonul Ajutor.

Pentru Explorer-stil Deschidere și Salvare ca casetele de dialog, acest mesaj a fost înlocuit cu mesajul de notificare CDN_HELP.

LBSELCHSTRING O casetă de dialog Deschidere sau Salvare ca trimite acest mesaj procedura cârlig atunci când utilizatorul modifică selecția în caseta listă Filename.

Pentru Explorer-stil Deschidere și Salvare ca casetele de dialog, acest mesaj a fost înlocuit cu mesajul de notificare CDN_SELCHANGE.

SETRGBSTRING O procedură cârlig poate trimite acest mesaj la o casetă de dialog de culoare pentru a seta culoarea selecția curentă.
SHAREVISTRING O casetă de dialog Deschidere sau Salvare ca trimite acest mesaj procedura cârlig dacă se produce o încălcare partajare pentru fișierul selectat atunci când utilizatorul face clic pe butonul OK.

Pentru Explorer-stil Deschidere și Salvare ca casetele de dialog, acest mesaj a fost înlocuit cu mesajul de notificare CDN_SHAREVIOLATION.


Unele casete de dialog comune a trimite și a primi alte mesaje de fereastra. Procedura cârlig pentru o casetă de dialog Font poate trimite orice WM_CHOOSEFONT_ * mesajele de la caseta de dialog Font . Pentru mai multe informații, consultați Caseta de Dialog Font. Caseta de dialog Inițializare pagină trimite WM_PSD_ * mesajele dacă ați activat un PagePaintHook cârlig procedura. Pentru mai multe informații, consultați Caseta de Dialog Configurare pagină.

Casetele de dialog Explorer-stil Deschidere și Salvare ca acceptă un set de mesaje predefinite. Acestea includ mesajele de notificare trimise sub formă de un WM_NOTIFY mesajul Dvs. cârlig procedura și mesaje care vă cârlig procedura poate trimite la caseta de dialog. Pentru o listă completă a acestor mesaje, consultați Explorer-stil cârlig procedurile.

Index