FILEOKSTRING

O Deschidere sau Salvare ca caseta de dialog trimite mesajul înregistrate FILEOKSTRING dvs. cârlig procedura atunci când utilizatorul specifică un nume de fișier și a face clic pe butonul OK . Procedura cârlig poate accepta numele fișierului și permite caseta de dialog pentru a închide, sau respinge numele fișierului și forța caseta de dialog să rămână deschise.

Pentru Explorer-stil Deschidere și Salvareca casetele de dialog, acest mesaj a fost înlocuit cu mesajul de notificare CDN_FILEOK .

MessageID = RegisterWindowMessage(FILEOKSTRING);
wParam = 0;
lpofn = lParam (LPOPENFILENAME) 

Parametrii

lpofn
Indicator spre o structură OPENFILENAME . Membru lpstrFile de această structură conține unitatea, calea și numele de fișier specificat de utilizator.

Valorile întroarse

Dacă procedura cârlig returnează zero, Deschidere sau Salvare ca caseta de dialog acceptă numele de fișier specificat și închide.

Dacă procedura cârlig returnează o valoare nenul, Deschideți sauîn caseta de dialog Salvarerespinge numele de fișier specificat și rămâne deschisă .

Observații

Procedura cârlig trebuie să specificați constanta FILEOKSTRING într-un apel la funcția RegisterWindowMessage pentru a obține identificatorul pentru mesaj trimis prin caseta de dialog.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în commdlg.h.
Unicode:Definit ca mesaje Unicode și ANSI.

A se vedea, de asemenea

Comune Dialog casetă de prezentare biblioteca, mesaje de caseta de Dialog comune, CDN_FILEOK, OPENFILENAME, RegisterWindowMessage

Index