HELPMSGSTRING

O casetă de dialog comun trimite mesaj înregistrat HELPMSGSTRING procedura fereastra din fereastra sa proprietarul atunci când utilizatorul face clic pe butonul Ajutor.

Pentru Explorer-stil Deschidere și Salvareca casetele de dialog, acest mesaj a fost înlocuit cu mesajul de notificare CDN_HELP .

MessageID = RegisterWindowMessage(HELPMSGSTRING);
hdlg = wParam (HWND); 
lpStruct = lParam (LPVOID) 

 

Parametrii

hdlg
Mâner din caseta de dialog comune.
lpStruct
Indicatorul pentru a structura de inițializare pentru caseta de dialog comune. Această structură poate fi un CHOOSECOLOR, CHOOSEFONT, FINDREPLACE, OPENFILENAME, PRINTDLG sau PAGESETUPDLG structura.

Valorile întroarse

Nici o valoare returnată.

Observații

Trebuie să specificați constanta HELPMSGSTRING într-un apel la funcția RegisterWindowMessage pentru a obține identificatorul pentru mesaj trimis prin caseta de dialog.

Când se creează caseta de dialog, utilizați membru hwndOwner din structura de inițializare pentru a identifica fereastra pentru a primi mesaje de HELPMSGSTRING.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în commdlg.h.
Unicode:Definit ca mesaje Unicode și ANSI.

A se vedea, de asemenea

Comune Dialog casetă de prezentare biblioteca, mesaje de caseta de Dialog comune, CDN_HELP, CHOOSECOLOR, CHOOSEFONT, FINDREPLACE, OPENFILENAME, PRINTDLG, PAGESETUPDLG, RegisterWindowMessage

Index