CHOOSECOLOR

Structura CHOOSECOLOR conține informații funcția de ChooseColor utilizează pentru a inițializa caseta culoare de dialog comune. După ce utilizatorul se închide caseta de dialog, sistemul întoarce informații despre selecția utilizatorului în această structură.

typedef struct {/ / cc DWORD lStructSize; 
  HWND hwndOwner; 
  HWND hInstance; 
  COLORREF rgbResult; 
  COLORREF * lpCustColors; 
  DWORD Steaguri; 
  LPARAM lCustData; 
  LPCCHOOKPROC lpfnHook; 
  LPCTSTR lpTemplateName; 
} CHOOSECOLOR 

 

Membrii

lStructSize
Specifică lungimea, în octeți, structurii.
hwndOwner
Identifică fereastra care deține caseta de dialog. Acest membru poate fi orice fereastră valabil mâner, sau poate fi nul în cazul în care caseta de dialog a nu proprietar.
hInstance
Dacă pavilion CC_ENABLETEMPLATEHANDLE este stabilit în membre steaguri , hInstance este ghidajul de un obiect de memorie care con?in un șablon de caseta de dialog. Dacă pavilion CC_ENABLETEMPLATE este setat, hInstance identifică un modul care conține un șablon de caseta de dialog numit de statul membru de lpTemplateName . Dacă este setat nici CC_ENABLETEMPLATEHANDLE, nici CC_ENABLETEMPLATE, acest membru este ignorat.
rgbResult
Dacă pavilion CC_RGBINIT este setat, rgbResult specifică culoarea selectată inițial atunci când caseta de dialog este creat. Dacă valoarea culoare specificată nu este printre culorile disponibile, sistemul selectează cea mai apropiată culoare solidă disponibile. În cazul în care rgbResult este zero sau CC_RGBINIT nu este setată, culoarea selectată inițial este negru. În cazul în care utilizatorul face clic pe butonul OK, rgbResult specifică utilizatorului culoare selecție.
lpCustColors
Indicator spre o matrice de valori COLORREF 16 care conțin roșu, verde, albastru (RGB) valorile pentru culoarea particularizată casetele din caseta de dialog. Dacă utilizatorul modifică aceste culori, sistemul actualizează matrice cu valorile RGB. Pentru a păstra noi culori particularizate între apelurile la funcția de ChooseColor , ar trebui să alocați memoria statică pentru matrice.
Steaguri
Un set de steaguri de biți care le puteți utiliza pentru a inițializa caseta culoare de dialog comune. Când se întoarce în caseta de dialog, se setează aceste semnalizări pentru a indica utilizatorului intrare. Acest membru pot fi o combinatie dintre steagurile de următoarele:
Drapelul Sensul
CC_ANYCOLOR Cauzele caseta de dialog pentru a afișa toate culorile disponibile în setul de culori de bază.
CC_ENABLEHOOK Permite cârlig procedura specificată în lpfnHook membre de această structură. Acest flag este utilizat numai pentru a inițializa caseta de dialog.
CC_ENABLETEMPLATE Indică faptul că membrii hInstance și lpTemplateName specificat un șablon de caseta de dialog pentru a utiliza în loc de șablonul implicit. Acest flag este utilizat numai pentru a inițializa caseta de dialog.
CC_ENABLETEMPLATEHANDLE Indică faptul că hInstance membre identifică un bloc de date care conține un șablon de caseta de preloaded dialog. Sistemul ignoră membru lpTemplateName dacă acest flag este specificat. Acest flag este utilizat numai pentru a inițializa caseta de dialog.
CC_FULLOPEN Cauzele caseta de dialog pentru a afișa comenzile suplimentare care permite utilizatorului de a crea culori personalizate. Dacă acest flag nu este setată, utilizatorul trebuie să faceți clic pe butonulculoare personalizatede Definirepentru a afișa comenzile culoare particularizată .
CC_PREVENTFULLOPEN Dezactivează butonul DefinireCustomculori .
CC_RGBINIT Cauzele caseta de dialog pentru a utiliza culoarea specificată în membre rgbResult ca selecția inițială de culoare.
CC_SHOWHELP Cauzele caseta de dialog pentru a afișa butonul ajutor. Membru hwndOwner trebuie să specificați fereastra pentru a primi HELPMSGSTRING înregistrat mesaje care caseta de dialog trimite atunci când utilizatorul face clic pe butonul Ajutor.
CC_SOLIDCOLOR Cauzele caseta de dialog pentru a afișa numai solide culori în set de culori de bază.

lCustData
Specifică date definite de aplicarea că sistemul trece la procedura cârlig identificate de către lpfnHook . Atunci când sistemul trimite mesajul WM_INITDIALOG procedura cârlig, mesajul lui lParam parametru este un indicator de structura CHOOSECOLOR specificat când dialogul a fost creat. Procedura cârlig poate utiliza acest indicator pentru a obține valoarea lCustData.
lpfnHook
Indicatorul pentru a o CCHookProc cârlig procedura care poate procesa mesaje destinate pentru caseta de dialog. Acest membru este ignorată dacă pavilion CC_ENABLEHOOK este setat în membre steaguri.
lpTemplateName
Indicatorul un șir null-terminated care nume de caseta de dialog șablon resursa în modulul identificate de către hInstance . Acest șablon este înlocuit pentru șablonul de caseta de standard dialog. Pentru resurse caseta de dialog numerotare, lpTemplateName poate fi o valoare returnată de macrocomanda MAKEINTRESOURCE . Acest membru este ignorată dacă pavilion CC_ENABLETEMPLATE este setat în membre steaguri.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în commdlg.h.
Unicode:Definit ca structurile Unicode și ANSI.

A se vedea, de asemenea

Comune Dialog casetă de prezentare biblioteca, structuri comune de caseta de Dialog, CCHookProc, ChooseColor, MAKEINTRESOURCE, WM_INITDIALOG