CDN_SHAREVIOLATION

CDN_SHAREVIOLATION notificare mesajul este trimis de un Explorer-stil Deschidere sau Salvareca comune caseta de dialog atunci când utilizatorul face clic pe butonul OK și o violare de partajare în re?ea se produce pentru fișierul selectat. Dumneavoastră OFNHookProc cârlig procedura prime?te acest mesaj în formă de o WM_NOTIFY mesaj .

CDN_SHAREVIOLATION lpon = lParam (LPOFNOTIFY) 

 

Parametrii

lpon
Indicator spre o structură OFNOTIFY . Membru pszFile de această structură puncte la numele fișierului care violări de partajare a avut.

Structura OFNOTIFY conține o NMHDR structura membru al cărui Cod indică codul de notificare CDN_SHAREVIOLATION.

Valorile întroarse

Valoarea returnată indică faptul cum caseta de dialog trebuie să ocupe încălcare partajare.

Dacă procedura cârlig returnează zero, caseta de dialog afișează mesajul de avertizare standard pentru o încălcare partajare.

Pentru a preveni afișarea standard mesaj de avertizare, returnează o valoare nenul din procedura de cârlig și apela funcția SetWindowLong pentru a seta una dintre următoarele valori DWL_MSGRESULT:

OFN_SHAREFALLTHROUGH Cauzele caseta de dialog pentru a reveni numele fișierului fără avertisment utilizatorul despre încălcare partajare.
OFN_SHARENOWARN Cauzele caseta de dialog pentru a respinge numele fișierului fără avertisment utilizatorul despre încălcare partajare.

Observații

Sistemul trimite notificarea numai în cazul în care caseta de dialog a fost creată utilizând valoarea OFN_EXPLORER.

Sistemul trimite această notificare numai dacă valoarea OFN_SHAREAWARE nu a fost specificată atunci când a fost creat în caseta de dialog.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 4.0 sau ulterioară.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în commdlg.h.

A se vedea, de asemenea

Comune Dialog casetă de prezentare biblioteca, mesaje de caseta de Dialog comune, GetOpenFileName, GetSaveFileName, , NMHDR, OFNHookProc, OFNOTIFY, OPENFILENAME, SetWindowLong, WM_NOTIFY

Index