PagePaintHook

Procedura PagePaintHook cârlig este o funcție de apel invers definite de aplicarea sau definite de biblioteca folosit cu funcția PageSetupDlg . Această funcție primește mesaje care vă permite să particularizați desen de probă paginii în caseta de dialog Inițializare pagină.

Tip LPPAGEPAINTHOOK definește un indicator pentru această funcție de apel invers. PagePaintHook este un substituent pentru numele funcției definită de aplicarea sau definite de biblioteca.

(UINT PagePaintHook de apel INVERS HWND  hdlg, / / ocupa în fereastra de caseta de dialogUINTuiMsg, / / mesaj identificatorWPARAMwParam, / / mesaj parametruLPARAMlParam / / mesaj parametru);
 

Parametrii

hdlg
Ocupa în fereastra caseta de dialog Inițializare pagină.
uiMsg
Identifică mesajul primite.
wParam
Specifică informații suplimentare despre mesajul. Sensul exact depinde de valoarea parametrului uiMsg.
lParam
Specifică informații suplimentare despre mesajul. Sensul exact depinde de valoarea parametrului uiMsg.

Valorile întroarse

Dacă procedura cârlig întoarce TRUE pentru oricare dintre primele trei mesajele dintr-o secvență de desen (WM_PSD_PAGESETUPDLG, WM_PSD_FULLPAGERECT sau WM_PSD_MINMARGINRECT), caseta de dialog trimite mai multe mesaje și nu trage în pagina de probă până data viitoare când sistemul are nevoie pentru a aspira la pagina de probă. Dacă procedura cârlig întoarce FALSE pentru toate trei mesaje, caseta de dialog trimite mesaje rămase din secvența de desen.

Dacă procedura cârlig întoarce TRUE pentru oricare dintre mesajele rămase într-o secvență de desen, caseta de dialog nu trage partea corespunzătoare a pagina de probă. Dacă procedura cârlig întoarce FALSE pentru oricare dintre aceste mesaje, caseta de dialog atrage partea din pagina de proba.

Observații

Caseta de dialog Inițializare pagină include o imagine de o pagină de probă, care arată cum utilizatorului selecții afectează aspectul de ieșire imprimată. Imagine dintr-un dreptunghi care reprezintă tipul hârtiei sau plicului selectate, cu un dreptunghi de linii punctate reprezentând marginilor curente, și caractere parțială (textul grecesc) arată modul în care textul arată pe pagina imprimată. Atunci când utilizați funcția PageSetupDlg pentru a crea o casetă de dialog Inițializare pagină , vă poate oferi o procedură de cârlig PagePaintHook pentru a particulariza aspectul paginii de probă.

Pentru a activa regimul de cârlig, utilizarea PAGESETUPDLG structura care ați trecut la funcția de crearea dialog. Specificați indicatorul pentru a cârlig procedura membru lpfnPagePaintHook și specificați pavilion PSD_ENABLEPAGEPAINTHOOK membru steaguri.

Ori de câte ori caseta de dialog este pe cale să trage conținutul paginii e?antion, procedura cârlig prime?te următoarele mesaje în ordinea în care acestea sunt cotate:

Mesaj Sensul
WM_PSD_PAGESETUPDLG Caseta de dialog este pe cale să tragă pagina de probă. Procedura cârlig puteți utiliza acest mesaj pentru a se pregăti pentru a trage conținutul paginii de probă.
WM_PSD_FULLPAGERECT Caseta de dialog este pe cale să tragă pagina de probă. Acest mesaj specifică dreptunghiului încadrare a paginii e?antion.
WM_PSD_MINMARGINRECT Caseta de dialog este pe cale să tragă pagina de probă. Acest mesaj specifică dreptunghiului marja.
WM_PSD_MARGINRECT Caseta de dialog este pe cale să desenați dreptunghi marja.
WM_PSD_GREEKTEXTRECT Caseta de dialog este pe cale să desenați textul grecesc în interiorul dreptunghiului marja.
WM_PSD_ENVSTAMPRECT Caseta de dialog este pe cale să desenați în dreptunghiul plic-timbru de o pagină de probă plic. Acest mesaj este trimis pentru plicuri numai.
WM_PSD_YAFULLPAGERECT Caseta de dialog este pe cale să trage partea de adresă de returnare a pagina de probă un plic. Acest mesaj este trimis pentru plicuri și alte dimensiuni de hârtie.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în commdlg.h.
Import Biblioteca:Definite de utilizator.

A se vedea, de asemenea

Comune Dialog Box biblioteca prezentare generală, funcții comune de caseta de Dialog, PageSetupDlg, PAGESETUPDLG

Index