WM_PSD_PAGESETUPDLG

Mesajul WM_PSD_PAGESETUPDLG notifică o procedură de cârlig PagePaintHook că caseta de dialogconfigurare paginăeste pe cale să trage conținutul paginii de probă. Procedura cârlig poate utiliza acest mesaj pentru a duce la inițializare sarcinile legate de desen conținutul paginii de probă .

WM_PSD_PAGESETUPDLG wPaper = LOWORD(wParam);         / / dimensiunea hârtiei pavilion wFlags = HIWORD(wParam);         / / Orientare hârtie pavilion lppsd = lParam (LPPAGESETUPDLG); / / informații caseta de dialog 

 

Parametrii

wPaper
Valoarea cuvântul low-ordine wParam. Specifică o valoare care indică dimensiunea hârtiei. Această valoare poate fi una din valorile din DMPAPER_ în descrierea mod dezvoltare structura.
wFlags
Valoarea cuvântul high-ordine wParam. Indică orientarea hârtiei sau plicului, și dacă imprimanta este un dot matrix sau un dispozitiv HPPCL (Hewlett Packard imprimantă Control Language). Acest parametru poate fi una dintre următoarele valori:
0x0001 Hârtie în modul peisaj (matriciale)
0x0003 Hârtie în modul peisaj (HPPCL)
0x0005 Hârtie în modul portret (matriciale)
0x0007 Hârtie în modul portret (HPPCL)
0x000b Plic în modul peisaj (HPPCL)
0x000d Plic în modul portret (matriciale)
0x0019 Plic în modul peisaj (matriciale)
0x001f Plic în modul portret (HPPCL)

lppsd
Valoarea lParam. Puncte la o structură de PAGESETUPDLG , care conține informații folosite pentru a initializa caseta de dialog Inițializare pagină.

Valorile întroarse

Dacă procedura cârlig întoarce TRUE, caseta de dialog trimite WM_PSD * mai multe mesaje și nu trage în pagina de probă până data viitoare când sistemul are nevoie pentru a aspira la pagina de proba.

Dacă procedura cârlig întoarce FALSE, caseta de dialog a trimite mesajele rămase secvența de desen.

Observații

Caseta de dialogconfigurare paginăinclude o imagine de o pagină de probă, care arată cum utilizatorului selecții afectează aspectul de ieșire imprimată. Când apelați funcția de PageSetupDlg , vă poate oferi o procedură de cârlig PagePaintHook pentru a particulariza aspectul paginii de probă. Ori de câte ori caseta de dialog este pe cale să trage conținutul paginii de probă, caseta de dialog trimite o secven?ă de mesaje WM_PSD * procedura cârlig .

Primele trei mesajele dintr-o secvență de desen (WM_PSD_PAGESETUPDLG, WM_PSD_FULLPAGERECT sau WM_PSD_MINMARGINRECT) furnizează informa?ii care pot utiliza procedura cârlig pentru a trage conținutul paginii de probă. Mesajele rămase (WM_PSD_MARGINRECT, WM_PSD_GREEKTEXTRECT, WM_PSD_ENVSTAMPRECT, WM_PSD_YAFULLPAGERECT) notifică procedura cârlig că caseta de dialog este pe cale să desenați o parte specifică a pagina de probă. Acest lucru permite procedura cârlig pentru a desena selectiv porțiuni din pagina de proba.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.51 sau o versiune ulterioară.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în commdlg.h.

A se vedea, de asemenea

Comune Dialog casetă de prezentare biblioteca, mesaje de caseta de Dialog comune, mod dezvoltare, PagePaintHook, PageSetupDlg, PAGESETUPDLG, WM_PSD_ENVSTAMPRECT, WM_PSD_FULLPAGERECT, WM_PSD_GREEKTEXTRECT, WM_PSD_MARGINRECT, WM_PSD_MINMARGINRECT, WM_PSD_YAFULLPAGERECT

Index