WM_PSD_YAFULLPAGERECT

Mesajul WM_PSD_YAFULLPAGERECT notifică procedura cârlig de o casetă de dialogconfigurare paginăcă caseta de dialog este pe cale să trage partea de adresă de returnare de o pagină de probă plic .

WM_PSD_YAFULLPAGERECT hDC = wParam (WPARAM) (HDC);               / / ocupa de lprcYaFullPage de context de dispozitiv = lParam (LPARAM) (LPRECT); / / dimensiuni de pagină dreptunghi 

 

Parametrii

hDC
Valoarea wParam. Handle de context de dispozitiv pentru pagina de proba.
lprcPage
Valoarea lParam. Indicatorul pentru a o structura RECT care conține coordonate, în pixeli, de pe pagina de proba.

Valorile întroarse

Dacă procedura cârlig întoarce TRUE, caseta de dialog nu trage partea de adresă de returnare de o pagină de probă plic.

Dacă procedura cârlig întoarce FALSE, caseta de dialog atrage porțiunea de adresă de returnare de o pagină de probă plic.

Dacă tipul de hârtie nu este un plic, valoarea returnată nu are efect.

Observații

Caseta de dialogconfigurare paginăinclude o imagine de o pagină de probă, care arată cum utilizatorului selecții afectează aspectul de ieșire imprimată. Când apelați funcția de PageSetupDlg , vă poate oferi o procedură de cârlig PagePaintHook pentru a particulariza aspectul paginii de probă. Ori de câte ori caseta de dialog este pe cale să trage conținutul paginii de probă, caseta de dialog trimite o secven?ă de mesaje WM_PSD * procedura cârlig .

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.51 sau o versiune ulterioară.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în commdlg.h.

A se vedea, de asemenea

Comune Dialog casetă de prezentare biblioteca, mesaje de caseta de Dialog comune, PagePaintHook, PageSetupDlg, RECT, WM_PSD_PAGESETUPDLG

Index