WM_PSD_FULLPAGERECT

Mesajul WM_PSD_FULLPAGERECT informează o procedură de cârlig PagePaintHook de coordonatele dreptunghiului probă pagină în caseta de dialogconfigurare pagină. Caseta de dialog trimite acest mesaj atunci când acesta este pe cale să trage conținutul paginii de probă .

WM_PSD_FULLPAGERECT hDC = wParam (WPARAM) (HDC);         / / ocupa de lprcPage de context de dispozitiv = lParam (LPARAM) (LPRECT); / / dimensiuni de pagină dreptunghi 

 

Parametrii

hDC
Valoarea wParam. Handle de context de dispozitiv pentru pagina de proba.
lprcPage
Valoarea lParam. Indicatorul pentru a o structura RECT care conține coordonate, în pixeli, de pe pagina de proba.

Valorile întroarse

Dacă procedura cârlig întoarce TRUE, caseta de dialog trimite WM_PSD * mai multe mesaje și nu trage în pagina de probă până data viitoare când sistemul are nevoie pentru a aspira la pagina de proba.

Dacă procedura cârlig întoarce FALSE, caseta de dialog a trimite mesajele rămase secvența de desen.

Observații

Caseta de dialogconfigurare paginăinclude o imagine de o pagină de probă, care arată cum utilizatorului selecții afectează aspectul de ieșire imprimată. Când apelați funcția de PageSetupDlg , vă poate oferi o procedură de cârlig PagePaintHook pentru a particulariza aspectul paginii de probă. Ori de câte ori caseta de dialog este pe cale să trage conținutul paginii de probă, caseta de dialog trimite o secven?ă de mesaje WM_PSD * procedura cârlig .

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.51 sau o versiune ulterioară.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în commdlg.h.

A se vedea, de asemenea

Comune Dialog casetă de prezentare biblioteca, mesaje de caseta de Dialog comune, PagePaintHook, PageSetupDlg, RECT, WM_PSD_PAGESETUPDLG

Index