FINDMSGSTRING

O casetă de dialog Căutare sau Înlocuire trimite mesaj înregistrat FINDMSGSTRING procedura fereastra din fereastra sa proprietarul atunci când utilizatorul clicuri Find Next, înlocuisau înlocui toate buton, sau se închide caseta de dialog.

MessageID = RegisterWindowMessage(FINDMSGSTRING);
wParam = 0;
lpfr = lParam (LPFINDREPLACE) 

 

Parametrii

lpfr
Indicator spre o structură FINDREPLACE . Membrii acestei structuri conțin utilizatorului cele mai recente de intrare, inclusiv șirul de căutare pentru, șirul de înlocuire (dacă există) și opțiunile de căutare și înlocuire.

Valorile întroarse

Nici o valoare returnată.

Observații

Trebuie să specificați constanta FINDMSGSTRING într-un apel la funcția RegisterWindowMessage pentru a obține identificatorul pentru mesaj trimis prin caseta de dialog.

Când se creează caseta de dialog, utilizați membru hwndOwner din structura FINDREPLACE pentru a identifica fereastra pentru a primi mesaje de FINDMSGSTRING.

Membru steaguri de structura FINDREPLACE include una dintre următoarele semnalizări pentru a indica evenimentul care a cauzat mesajul:

Drapelul Sensul
FR_DIALOGTERM Închide caseta de dialog. După fereastra proprietarul procedeele acest mesaj, mâner din caseta de dialog nu mai este valid.
FR_FINDNEXT Utilizatorul a făcut clic pe găsibutonulUrmătorul din caseta de dialog Găsire sau Înlocuire . Membru lpstrFindWhat specifică șirul de căutare pentru .
FR_REPLACE Utilizatorul face clic pe butonul Înlocuire într-o casetă de dialog Înlocuire . Membru lpstrFindWhat specifică șirul de înlocuire și membru de lpstrReplaceWith specifică șirul de înlocuire.
FR_REPLACEALL Utilizatorul a făcut clic petoate butonul Înlocuireîntr-o casetă de dialog Înlocuire . Membru lpstrFindWhat specifică șirul de înlocuire și membru de lpstrReplaceWith specifică șirul de înlocuire .

Pentru un mesajtoate Căutareurmător sau înlocui, membru steaguri pot include orice combinație de următoarele semnalizări pentru a indica opțiuni de căutare :

Drapelul Sensul
FR_DOWN Dacă este selectată opțiunea set, în jos butonul de direcție butoanele radio indicând că utilizatorul vrea să căutați din locația curentă până la sfârșitul documentului. Dacă FR_DOWN nu este setată, butonul sus este selectată astfel încât utilizatorul vrea să căutați la începutul documentului.
FR_MATCHCASE Dacă set, caseta de selectare Potrivire caz este verificat care indică faptul că utilizatorul vrea caută să fie sensibil. Dacă FR_MATCHCASE nu este setată, caseta de selectare este debifată, astfel încât căutarea ar fi insensibilă.
FR_WHOLEWORD Dacă set, meci întregul cuvânt doar caseta de selectare este selectată care indică faptul că utilizatorul vrea pentru a căuta numai cuvinte întregi care se potrivesc cu șirul de căutare. Dacă FR_WHOLEWORD nu este setată, caseta de selectare este debifată, astfel încât ar trebui să căutați, de asemenea, fragmente de cuvânt care se potrivesc cu șirul de căutare.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în commdlg.h.
Unicode:Definit ca mesaje Unicode și ANSI.

A se vedea, de asemenea

Comune Dialog casetă de prezentare biblioteca, mesaje de caseta de Dialog comune, FINDREPLACE, RegisterWindowMessage

Index