Tipuri de caseta de dialog

Comune biblioteca caseta de Dialog oferă o funcție de crearea și o structură pentru fiecare tip de comune caseta de dialog. Pentru a utiliza o casetă de dialog comune în forma sa cea mai simplă, ai apela funcția sa crearea și specificați un indicator spre o structură care conțin valorile inițiale și opțiunea steaguri. După inițializarea caseta de dialog, caseta de dialog procedura utilizează structura pentru a returna informații despre utilizator intrare. Aveți posibilitatea să particularizați, de asemenea, o casetă de dialog comune pentru a se potrivi nevoilor aplicația.

Tabelul următor oferă o scurtă descriere a diferitelor tipuri de comune casete de dialog, și arată funcția și structura utilizate cu fiecare tip.

Caseta de Dialog comune Descriere
Culoare Afișează culorile disponibile și opțional permite utilizatorului crea culori personalizate. Utilizatorul poate selecta o culoare de bază sau particularizate. Utilizați funcția ChooseColor și structura CHOOSECOLOR.
Căutare Afișează o casetă de dialog în care utilizatorul poate tastați șirul de căutare. Utilizatorul poate specifica, de asemenea, opțiuni de căutare, cum ar fi direcția de căutare și dacă căutarea este sensibilă. Utilizați funcția FindText și structura FINDREPLACE.
Font Afișează liste de fonturi disponibile, punctul dimensiuni și alte atribute font care utilizatorul poate selecta. Utilizați funcția ChooseFont și structura CHOOSEFONT.
Deschise Afișează listele de unități, directoare, ?i extensii de nume de fișier la care utilizatorul poate selecta pentru a afișa o listă a fișierelor. Utilizatorul poate să tastați un nume de fișier sau selectați una din listă pentru a identifica fișierul se deschide. Utilizați funcția GetOpenFileName și structura OPENFILENAME.
Imprimare Afișează informații despre imprimantă instalată ?i configura?ia sa. Utilizatorul poate selecta opțiuni de imprimare, cum ar fi gama de pagini pentru a imprima și numărul de copii, și începe procesul de tipărire. Utilizați funcția PrintDlg și structura PRINTDLG.

Windows NT 5.0 și mai târziu: Pentru a afișa o foaie de proprietăți de Imprimare , mai degrabă decât o casetă de dialog tipărire , utilizați funcția PrintDlgEx cu structura PRINTDLGEX . Pagina generale din foaia de proprietăți este similar cu caseta de dialog Imprimare . Foaia de proprietăți, de asemenea, puteți avea cerere-specifice suplimentare specifice driver-proprietate pagini la pagina generale.

Inițializare pagină Afișează configurația paginii curente. Utilizatorul poate selecta opțiuni de configurare pagină, cum ar fi Orientare hârtie, dimensiunea, sursa și marginile. Utilizați funcția PageSetupDlg și structura PAGESETUPDLG.
Înlocuire Afișează o casetă de dialog în care utilizatorul poate tastați șirul de caractere pentru a găsi și șirul de înlocuire. Utilizatorul poate specifica opțiuni de căutare, cum ar fi dacă este cazul sensibil, căutarea și înlocuirea opțiuni, cum ar fi domeniul de înlocuire. Utilizați funcția ReplaceText și structura FINDREPLACE.
Salvare ca Afișează listele de unități, directoare, ?i extensii de nume de fișier la care utilizatorul poate selecta pentru a afișa o listă a fișierelor. Utilizatorul poate să tastați un nume de fișier sau selectați una din listă pentru a specifica numele cu care să salvați fișierul. Utilizați funcția GetSaveFileName și structura OPENFILENAME.

&Notănbsp; Deși o casetă de dialog Configurare tipărire este, de asemenea, disponibile, acesta a fost înlocuit de caseta de dialog Inițializare pagină . Noi aplicații pentru Windows 95 sau pentru versiuni de Windows NT 3.51 sau o versiune ulterioară trebuie să utilizați caseta de dialog Inițializare pagină , mai degrabă decât caseta de dialog Configurare tipărire .

Toate casetele de dialog comune sunt modale, cu excep?ia casetele de dialog Găsire și Înlocuire . Casetele de dialog modale trebuie să fie închise de utilizator înainte de a se pot întoarce funcția utilizată pentru a crea caseta de dialog. Casetele de dialog Găsire și Înlocuire sunt fără mod; funcția întoarce înainte de a închide caseta de dialog. Dacă utilizați casetele de dialog Găsire și Înlocuire , trebuie, de asemenea, utilizați funcția IsDialogMessage în bucla mesajul principal al aplicației pentru a se asigura că aceste casete de dialog corect procesul de input tastatură, cum ar fi tastele tab și esc.

Index