Particularizarea pagina de proba

Caseta de dialog Inițializare pagină include o imagine de o pagină de probă, care arată cum utilizatorului selecții afectează aspectul de ieșire imprimată. Imaginea constă dintr-un dreptunghi care reprezintă tipul hârtiei sau plicului selectate, cu un dreptunghi de linii punctate reprezentând marginilor curente, și caractere parțială (textul grecesc) arată modul în care textul arată pe pagina imprimată.

Când apelați funcția de PageSetupDlg , vă poate oferi o procedură de cârlig PagePaintHook pentru a particulariza aspectul paginii de probă.

    Pentru a permite o procedură de cârlig PagePaintHook
  1. Setați pavilion PSD_ENABLEPAGEPAINTHOOK membru steaguri de structura PAGESETUPDLG.
  2. Specificați adresa procedura cârlig membru lpfnPagePaintHook.

Ori de câte ori caseta de dialog este pe cale să trage conținutul paginii e?antion, procedura cârlig prime?te următoarele mesaje în ordinea în care acestea sunt cotate.

Mesaj Sensul
WM_PSD_PAGESETUPDLG Caseta de dialog este pe cale să tragă pagina de probă. Procedura cârlig puteți utiliza acest mesaj pentru a se pregăti pentru a trage conținutul paginii de probă.
WM_PSD_FULLPAGERECT Caseta de dialog este pe cale să tragă pagina de probă. Acest mesaj specifică dreptunghiului încadrare a paginii e?antion.
WM_PSD_MINMARGINRECT Caseta de dialog este pe cale să tragă pagina de probă. Acest mesaj specifică dreptunghiului marja.
WM_PSD_MARGINRECT Caseta de dialog este pe cale să desenați dreptunghi marja.
WM_PSD_GREEKTEXTRECT Caseta de dialog este pe cale să desenați textul grecesc în interiorul dreptunghiului marja.
WM_PSD_ENVSTAMPRECT Caseta de dialog este pe cale să desenați în dreptunghiul plic-timbru de o pagină de probă plic. Acest mesaj este trimis pentru plicuri numai.
WM_PSD_YAFULLPAGERECT Caseta de dialog este pe cale să trage partea de adresă de returnare a pagina de probă un plic. Acest mesaj este trimis pentru plicuri și alte dimensiuni de hârtie.

Dacă procedura cârlig întoarce TRUE pentru oricare dintre primele trei mesajele dintr-o secvență de desen (WM_PSD_PAGESETUPDLG, WM_PSD_FULLPAGERECTsau WM_PSD_MINMARGINRECT) din caseta de dialog trimite mai multe mesaje și nu trage în pagina de probă până data viitoare când sistemul are nevoie pentru a aspira la pagina de probă. Dacă procedura cârlig întoarce FALSE pentru toate trei mesaje, caseta de dialog trimite mesaje rămase din secvența de desen.

Dacă procedura cârlig întoarce TRUE pentru oricare dintre mesajele rămase într-o secvență de desen, caseta de dialog nu trage partea corespunzătoare a pagina de probă. Dacă procedura cârlig întoarce FALSE pentru oricare dintre aceste mesaje, caseta de dialog atrage partea din pagina de proba.

Pentru a împiedica desen conținutul paginii probă din caseta de dialog, setați pavilion PSD_DISABLEPAGEPAINTING. Acest drapel nu afectează dumneavoastră PagePaintHook procedura de cârlig, care încă mai primește toate mesajele WM_PSD_ * și poate trage conținutul paginii e?antion.