Prelucrarea mesaj implicit din caseta de dialog

Procedura fereastra pentru clasa de caseta de dialog predefinite efectuează implicite pentru toate mesajele care procedura caseta de dialog nu procesul de prelucrare. Atunci când procedura de caseta de dialog întoarce FALSE pentru orice mesaj, procedura fereastra predefinite verifică mesajele ?i efectuează următoarele ac?iuni implicite:

Mesaj Ac?iune implicită
DM_GETDEFID Trimiteți acest mesaj de la o casetă de dialog. Caseta de dialog Întoarce identificatorul de control al butonul de împingere implicit, în cazul în care caseta de dialog a altfel, returnează zero.
DM_REPOSITION Trimiteți acest mesaj de la o casetă de dialog nivel superior. Caseta de dialog repozitioneaza sine, astfel încât se potrivește în zona desktop.
DM_SETDEFID Trimiteți acest mesaj de la o casetă de dialog. Seturile de caseta de dialog implicită push button control specificată de identificatorul de control în parametrul wParam.
WM_ACTIVATE Restabilește intrare focalizarea la control identificate de mânerul salvat anterior în cazul în care caseta de dialog este activat. În caz contrar, procedura salvează ghidajul de control având accentul intrare.
WM_CHARTOITEM Returnează zero.
WM_CLOSE Posturi mesaj de notificare a BN_CLICKED în caseta de dialog, specificând IDCANCEL ca identificatorul de control. În cazul în care caseta de dialog are un identificator de control IDCANCEL și controlul este în prezent dezactivat, procedura sună un avertisment și nu posta mesajul.
WM_COMPAREITEM Returnează zero.
WM_ERASEBKGND Umple zona client de caseta de dialog utilizând fie peria s-a întors la mesajul WM_CTLCOLORDLG sau cu culoarea implicită fereastra.
WM_GETFONT Întoarce mâner fontul de caseta de dialog definite de aplicare.
WM_INITDIALOG Returnează zero.
WM_LBUTTONDOWN Trimite un mesaj CB_SHOWDROPDOWN pentru caseta combo, având accentul intrare, conducerea controlul pentru a ascunde său caseta listă verticală. Procedura apeluri DefWindowProc pentru a termina acțiunea implicită.
WM_NCDESTROY Comunicate de memorie globale alocate pentru controalele de editare în caseta de dialog (se aplică casete de dialog în aplicațiile bazate pe Windows care specificați stilul DS_LOCALEDIT) și eliberează orice font definite de cerere (se aplică casetele de dialog care specificați stilul DS_SETFONT). Procedura apelează funcția DefWindowProc pentru a termina acțiunea implicită.
WM_NCLBUTTONDOWN Trimite un mesaj CB_SHOWDROPDOWN pentru caseta combo, având accentul intrare, conducerea controlul pentru a ascunde său caseta listă verticală. Procedura apeluri DefWindowProc pentru a termina acțiunea implicită.
WM_NEXTDLGCTL Setează focalizarea intrare controlul următor sau anterior din caseta de dialog, la controlul identificate de mânerul în parametrul wParam , sau la comanda prima în caseta de dialog care este vizibilă, nu a fost dezactivat, și are stilul WS_TABSTOP. Procedura ignoră acest mesaj dacă fereastra curente cu focalizarea intrare nu este un control.
WM_SETFOCUS Setează focalizarea intrare la controlul identificate de un mâner de fereastra control salvată anterior. Dacă nu există nici un astfel de mâner, procedura setează focalizarea intrare la primul control în șablonul pentru caseta de dialog care este vizibilă, nu a fost dezactivat, și are stilul WS_TABSTOP. Dacă nu există nici un astfel de control, procedura setează focalizarea intrare la primul control în șablonul.
WM_SHOWWINDOW Salvează ghidajul de control având accentul intrare în cazul în care caseta de dialog este fiind ascunse, apoi solicită DefWindowProc pentru a termina acțiunea implicită.
WM_SYSCOMMAND Salvează ghidajul de control având accentul intrare în cazul în care caseta de dialog este fiind minimizat, apoi solicită DefWindowProc pentru a termina acțiunea implicită.
WM_VKEYTOITEM Returnează zero.

Procedura fereastra predefinite trece toate alte mesaje de DefWindowProc pentru prelucrare implicit.

Index