WM_VKEYTOITEM

WM_VKEYTOITEM mesajul este trimis către o casetă listă cu stilul LBS_WANTKEYBOARDINPUT la proprietarul său ca răspuns la un mesaj de WM_KEYDOWN.

WM_VKEYTOITEM vkey = LOWORD(wParam);      / / virtual-cheie cod nCaretPos = HIWORD(wParam); / / semn de omisiune nelegat de poziții hwndLB = lParam;            / / mâner de casetă listă 

 

Parametrii

vkey
Valoarea cuvântul low-ordine wParam. Precizează codul virtual-cheie cheie de utilizator presat.
nCaretPos
Valoarea cuvântul high-ordine wParam. Specifică poziția curentă a semn de omisiune nelegat.
hwndLB
Valoarea lParam. Mâner de casetă listă.

Valorile întroarse

Valoarea returnată specifică acțiunea care aplicarea efectuate în răspuns la mesaj. O valoare returnată de –2 indică faptul că aplicarea manipulate toate aspectele selectând elementul și necesită nici o ac?iune suplimentară caseta listă. O valoare returnată de 1 indică faptul că caseta listă ar trebui să efectuați acțiunea implicită în răspuns la apăsare de tastă. O valoare returnată de 0 sau mai specifică indexul un element din caseta listă și indică faptul că caseta listă ar trebui să efectuați acțiunea implicită pentru taste pe elementul dat.

Ac?iune implicită

DefWindowProc funcția întoarce –1.

Observații

În cazul în care o procedură de caseta de dialog mânere acest mesaj, aceasta ar trebui exprimate valoarea returnată dorit pentru un BOOL ?i întoarce valoarea direct. Valoarea DWL_MSGRESULT set de funcția SetWindowLong este ignorat.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casetele listă, lista caseta de mesaje, DefWindowProc, WM_CHARTOITEM, WM_KEYDOWN