WM_COMPAREITEM

Sistemul trimite mesajul WM_COMPAREITEM pentru a determina poziția relativă a unui element nou din lista de sortate de un proprietar-trase combo sau caseta listă. Ori de câte ori aplicarea adaugă un element nou, sistemul trimite acest mesaj proprietarului o casetă combo sau casetă listă creată cu stilul CBS_SORT sau LBS_SORT.

 WM_COMPAREITEM idCtl = wParam;            / / controlul identificator lpcis = lParam (LPCOMPAREITEMSTRUCT); / / structura cu elemente 

 

Parametrii

idCtl
Valoarea wParam. Precizează identificatorul de control care a trimis mesajul de WM_COMPAREITEM.
lpcis
Valoarea lParam. Indicator spre o structură COMPAREITEMSTRUCT care conține identificatorii și datele furnizate de cerere pentru două elemente în caseta combo sau listă.

Valorile întroarse

Valoarea returnată indică poziția relativă a două elemente. Poate fi oricare dintre următoarele:

Valoarea Sensul
–1 Punctul 1 precede punctul 2 din comanda sortate.
0 Articolele 1 ?i 2 sunt echivalente în ordine sortată.
1 1 Urmează articole 2 în ordine sortată.

Observații

Atunci când proprietarul unui proprietar-trase combo sau caseta listă prime?te acest mesaj, proprietarul întoarce o valoare care indică care men?ionate de structura COMPAREITEMSTRUCT va apărea înainte de celelalte. De obicei, sistemul trimite acest mesaj de mai multe ori până când acesta determină poziția exactă pentru noul element.

În cazul în care o procedură de caseta de dialog mânere acest mesaj, aceasta ar trebui exprimate valoarea returnată dorit pentru un BOOL ?i întoarce valoarea direct. Valoarea DWL_MSGRESULT set de funcția SetWindowLong este ignorat.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală casetele combo, mesaje caseta Combo, COMPAREITEMSTRUCT

Index