WM_NEXTDLGCTL

WM_NEXTDLGCTL mesajul este trimis la o procedură de caseta de dialog pentru a seta focalizarea tastaturii pentru un alt control din caseta de dialog.

WM_NEXTDLGCTL wCtlFocus = wParam;              / / identifică control pentru focus fHandle = LOWORD(lParam) (BOOL); / / wParam gestiona pavilion 

 

Parametrii

wCtlFocus
Valoarea wParam. Dacă parametrul fHandle este TRUE, parametrul wCtlFocus identifică controlul care primește se concentreze. Dacă fHandle este FALSE, wCtlFocus este un steag care indică dacă controlul următor sau anterior cu stilul WS_TABSTOP primește se concentreze. În cazul în care wCtlFocus este zero, controlul următor primește se concentreze; în caz contrar, comanda anterioară cu stilul WS_TABSTOP primește se concentreze.
fHandle
Valoarea lParam. Cuprinde un simbol care indică modul în care sistemul utilizează parametrul wCtlFocus . Dacă parametrul fHandle este TRUE, wCtlFocus este un mâner care asociate cu controlul care primește se concentreze; în caz contrar, wCtlFocus este un drapel care indică dacă controlul următor sau anterior cu stilul WS_TABSTOP primește se concentreze.

Valorile întroarse

Cererea trebuie să returnați zero dacă procesele de acest mesaj.

Observații

Efectul acestui mesaj diferă de cea a funcția SetFocus deoarece WM_NEXTDLGCTL modifică bordura din jurul controlul.

Nu utilizați funcția SendMessage pentru a trimite un mesaj WM_NEXTDLGCTL, dacă aplicația va prelucra simultan alte mesaje care se concentreze. Utilizați funcția PostMessage.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casete de dialog, mesaje de caseta de Dialog, PostMessage, SendMessage, SetFocus

Index