Particularizarea casetele de Dialog stil vechi

Puteți personaliza un stil vechi Deschidere sau Salvare ca caseta de dialog prin furnizarea de o procedură de cârlig OFNHookProcOldStyle care primește mesaje sau notificările destinate pentru regimul caseta de dialog implicită. Puteți, de asemenea, furniza un șablon particularizat pentru a utiliza în loc de șablonul implicit. Procedurile de cârlig și șabloane utilizate cu casetele de dialog stil vechi sunt similare cu cele folosite cu alte comune casetele de dialog. Pentru informații suplimentare, consultați Cârlig procedurile pentru casete de Dialog comune și Șabloane particularizate.

Pentru a activa o procedură cârlig pentru un stil vechi Deschidere sau Salvare ca caseta de dialog, utilizați structura OPENFILENAME când creați caseta de dialog. Setați pavilion OFN_ENABLEHOOK membru steaguri și specificați adresa o procedură de cârlig OFNHookProcOldStyle în membre lpfnHook . Procedura de caseta de dialog trimite un mesaj WM_INITDIALOG pentru procedura cârlig cu parametrul lParam setată la adresa din structura de OPENFILENAME folosite pentru a initializa caseta de dialog.

Utilizați structura OPENFILENAME pentru a specifica un șablon particularizat pentru caseta de dialog Deschidere sau Salvare ca pentru a utiliza în loc de șablonul implicit. Dacă șablonul particularizat este o resursă în o aplica?ie sau un dynamic-link bibliotecă, setați pavilion OFN_ENABLETEMPLATE membru steaguri și de a folosi structura hInstance și lpTemplateName membrii pentru a identifica numele de modul și de resurse. Dacă șablonul particularizat este deja în memorie, setați pavilion OFN_ENABLETEMPLATEHANDLE și utilizați membru hInstance pentru a identifica obiectul de memorie care conține șablonul. Creați șablonul particularizat prin modificarea șablonului implicit specificat în FILEOPEN.DLG fișier. Identificatori de control utilizate în implicit de căutare și înlocuire dialog șabloane sunt definite în DLGS.Fișier H.

Implicit, GetOpenFileName și GetSaveFileName funcții afișează casetele de dialog Explorer-stil. Dacă doriți să afișați o casetă de dialog stil vechi, trebuie să prevadă o procedură de cârlig OFNHookProcOldStyle și asigură că OFN_EXPLORER de pavilion nu este setată în membre steaguri de structura OPENFILENAME.

Dacă setați pavilion OFN_EXPLORER, sistemul tratează un cârlig procedura sau șablonul particularizat ca o personalizare Explorer-stil. Pentru informații despre particularizarea o casetă de dialog Explorer-stil, consultați Explorer-stil particularizat șabloane.

Index