Șabloanele particularizate

Casetele de dialog comune au șabloanele implicite care definesc numărul, tipul ?i pozi?ia de controalele standard, în caseta de dialog. Puteți defini un șablon particularizat pentru a oferi utilizatorilor acces la controale suplimentare care sunt unice pentru aplicația.

Pentru toate comune casetele de dialog cu excep?ia casetele de dialog Explorer-stil Deschidere și Salvare ca , modificați șablonul implicit pentru a crea un șablon particularizat care înlocuiește șablonul implicit. Șablonul particularizat definește tipul ?i pozi?ia de controalele standard, precum și orice controale suplimentare.

Când creați un șablon de caseta de dialog particularizate prin modificarea șablon implicit de caseta de dialog, asigurați-vă că identificatori pentru orice controale adăugate sunt unice și nu intră în conflict cu identificatori de controalele standard. Următorul tabel listează numele de fișierul șablon implicit și include fișierul pentru fiecare dintre tipurile comune de caseta de dialog.

Tip de caseta de dialog Fișier șablon Include fișierul
Culoare CULOARE.DLG COLORDLG.H
Căutare FINDTEXT.DLG DLGS.H
Font FONT.DLG DLGS.H
Deschise (selecție multiplă) FILEOPEN.DLG DLGS.H
Deschise (unic selecție) FILEOPEN.DLG DLGS.H
Inițializare pagină PRNSETUP.DLG DLGS.H
Imprimare PRNSETUP.DLG DLGS.H
Imprimare Setup(obsolete) PRNSETUP.DLG DLGS.H
Înlocuire FINDTEXT.DLG DLGS.H

Pentru a activa un șablon particularizat, trebuie să setați un pavilion membru steaguri structurii corespunzătoare pentru caseta de dialog. Dacă șablonul este o resursă în o aplica?ie sau un dynamic-link bibliotecă, setați un pavilion ENABLETEMPLATE membru steaguri , și de a folosi structura hInstance și lpTemplateName membrii pentru a identifica numele de modul și de resurse. Dacă șablonul este deja în memorie, setați un pavilion ENABLETEMPLATEHANDLE membru steaguri , și de a folosi membru hInstance pentru a identifica obiectul de memorie care conține șablonul.

În majoritatea cazurilor, de asemenea, trebuie să activați o procedură cârlig pentru caseta de dialog pentru a sprijini și procesul de intrare pentru controale suplimentare în șablonul particularizat.

Pentru casetele de dialog Explorer-stil Deschidere și Salvare ca , șabloanele implicite nu sunt disponibile pentru modificare. În schimb, șablonul particularizat definește o casetă de dialog copil care include numai elementele care se adaugă la caseta de standard dialog. Șablonul particularizat, de asemenea, puteți defini un control statice care specifică locația cluster-ului de controalele standard, în caseta de dialog copil. Pentru mai multe informații, consultați Explorer-stil particularizat șabloane.

Index