Cârlig procedurile pentru casete de Dialog comune

Pentru fiecare din casetele de dialog comune, aveți posibilitatea să activați o procedură cârlig procesul de mesaje din procedura de caseta de dialog de implicit. Există două tipuri generale de dialog cârlig proceduri comune:

Când furnizați o procedură standard cârlig pentru una din casetele de dialog comune, regimul caseta de dialog implicită mânere mesajelor după cum urmează.

Mesaj Manipulare
WM_INITDIALOG Regimul caseta de dialog implicită procesează mesajul înainte de a trece la regimul cârlig. Mesajului lParam parametru este un indicator spre structura de inițializare specificat când a fost creat dialogul.
Toate alte mesaje Procedura cârlig primește mesajul primul. Apoi, valoarea returnată de procedura cârlig determină dacă procedura de dialog implicită procesează mesajul sau se ignoră.

Pentru casetele de dialog Explorer-stil Deschidere și Salvare ca procedura cârlig nu primiți mesaje destinate controalele standard din caseta de dialog comune. În schimb, prime?te notificarea mesaje din caseta de dialog și mesaje pentru orice controale suplimentare pe care ați definit-o într-un șablon particularizat. Pentru mai multe informații, consultați Explorer-stil cârlig procedurile.

Pentru a permite o procedură cârlig, setați o valoare ENABLEHOOK membru steaguri structurii corespunzătoare pentru caseta de dialog. Dacă este setat un pavilion ENABLEHOOK, un membru lpfnHook al structurii trebuie să specificați adresa procedura cârlig.

Următorul tabel arată tipul de cârlig procedura pentru a oferi pentru fiecare din casetele de dialog comune.

Caseta de dialog tip Procedura de cârlig
Culoare CCHookProc
Găsi sau înlocui FRHookProc
Font CFHookProc
Deschidere sau Salvare ca
(Explorer-style)
OFNHookProc
Deschidere sau Salvare ca
(Stil vechi)
OFNHookProcOldStyle
Imprimare PrintHookProc
Inițializare pagină PageSetupHook

Pentru caseta de dialog Inițializare pagină , puteți specifica, de asemenea, o procedură de cârlig PagePaintHook . Aceasta este o procedură de cârlig speciale pe care le puteți utiliza pentru a particulariza aspectul paginii de probă afișată caseta de dialog Inițializare pagină .

&Notănbsp; Caseta de dialog Configurare tipărire a fost înlocuit de caseta de dialog Inițializare pagină , care să fie utilizate de noi aplicații pentru Windows 95 sau pentru versiuni de Windows NT 3.51 sau ulterior. Cu toate acestea, pentru compatibilitate, funcția de PrintDlg continuă să sprijine de afișare a casetei de dialog Configurare tipărire . Ave?i posibilitatea să furniza?i o procedură de cârlig SetupHookProc pentru caseta de dialog Configurare tipărire .

Index