NORMALMENUITEM

Structura NORMALMENUITEM conține informații despre fiecare element dintr-o resursă de meniu care nu se deschide un meniu sau un submeniu. Definirea structurii furnizate aici este explicația nu este prezent în orice fișier de antet standard.

struct NORMALMENUITEM {cuvântului resInfo; 
    szOrOrd menuText; 
} 

 

Membrii

resInfo
Un set de steaguri de biți care specifică tipul de element de meniu. Acest membru poate fi una dintre următoarele valori.
Valoarea Sensul
MFR_END Elementul de meniu este ultima în această resursă meniu sau submeniu; Acest flag este utilizat intern de către sistemul.
MFR_POPUP Elementul de meniu, se deschide un meniu sau un submeniu; pavilion este utilizat intern de către sistemul.

menuText
Specifică un șir null-terminated Unicode care conține textul pentru acest element de meniu. Nu există limită fixă pe dimensiunea de acest șir.

Observații

Acolo este o structură NORMALMENUITEM pentru fiecare element de meniu care nu se deschide un meniu sau un submeniu. Indică ultimul element de meniu pe un meniu prin setarea membre resInfo să MFR_END.

Un separator de meniu este un tip special de element de meniu, care este inactiv, dar apare ca o bară de demarcație între două elemente de meniu active. Indică un separator de meniul de lăsând gol membru menuText.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.

A se vedea, de asemenea

Ansamblu de resurse, resurse structuri, MENUHEADER, MENUITEMINFO, POPUPMENUITEM

Index