Găsirea și încărcare resurse

Înainte de a utiliza o resursă, cererea trebuie să încărcați-l în memorie. Funcții FindResource și FindResourceEx găsi o resursă într-un modul ?i un mâner de date binare resursă. FindResource găsește o resursă de tipul și numele. FindResourceEx localizează resursa de tipul, numele și limba. Informații despre FindResource în acest subiect se aplică, de asemenea, FindResourceEx.

Funcția de LoadResource utilizează ghidajul de resurse s-a întors de FindResource pentru a încărca de resurse în memorie. După ce o cerere încarcă o resursă cu ajutorul LoadResource, sistemul automat descarcă și reîncărca resurse de memorie condi?iile ?i executarea cererii. Astfel, cererea nu nevoie descărca în mod explicit de o resursă care are nevoie nu mai.

Cererea poate utiliza FindResource și LoadResource pentru a găsi și a încărca orice tip de resurse, dar aceste funcții ar trebui să fie utilizate numai în cazul în care cererea trebuie să acceseze date binare resurse pentru apeluri de funcții ulterioare. Pentru a utiliza o resursă imediat, cererea ar trebui să utilizați una din următoarele func?ii specifice de resurse pentru a găsi și a încărca resursele într-un apel.

Funcția Acțiune
FormatMessage Încarcă și formatează o intrare în tabelul de mesaj.
LoadAccelerators Încarcă un tabel accelerator.
LoadBitmap Încarcă o resursă bitmap.
LoadCursor Încarcă o resursă cursorul.
LoadIcon Încarcă o resursă icon.
LoadImage Încarcă o pictogramă, cursorul, bitmap, sau enhanced metafile resurse.
LoadMenu Încarcă o resursă de meniu.
LoadString Încarcă o intrare în tabelul șir.

Înainte de încheiere, o cerere ar trebui să eliberați memorie ocupat de accelerator tabele, bitmap, cursoare, icoane, și meniuri utilizând una din funcțiile în tabelul următor.

Resurse Funcția de presă
Accelerator tabel DestroyAcceleratorTable
Bitmap ȘtergereObiect
Cursorul DestroyCursor
Pictogramă DestroyIcon
Meniul DestroyMenu

Atunci când cererea se termină, sistemul automat comunicate de memorie ocupat de alte tipuri de resurse.

Index