O resursă de meniu-șablon de încărcare

Pentru a încărca o resursă de meniu-șablon, utilizați funcția LoadMenu , specificând ghidajul de la modulul care conține resursa și șablonul de meniu identificator. LoadMenu funcția întoarce un mâner de meniu care se pot utiliza pentru a asocia meniul de la o fereastră. Această fereastră devine din meniul proprietarul fereastra, primi toate mesajele generate de meniu.

Pentru a crea un meniu dintr-un șablon de meniu care se află deja în memorie, utilizați funcția LoadMenuIndirect . Acest lucru este util dacă aplicația generează meniul șabloane dinamic.

Pentru a asocia un meniu pentru o fereastră, utilizați funcția SetMenu sau specificați din meniul mâner în parametrul hMenu al funcției CreateWindowEx atunci când creați o fereastră. Un alt mod, aveți posibilitatea să asociați un meniu pentru o fereastră este pentru a specifica un șablon de meniu când treceți în evidență o clasă de Ferestre; șablonul identifică meniul specificat ca meniul de clasă pentru această clasă de fereastra.

Pentru ca sistemul asocia automat un meniu specifice într-o fereastră, specificați din meniul șablon când treceți în evidență clasa a ferestrei. Șablonul identifică meniul specificat ca meniul de clasă pentru această clasă de fereastra. Apoi, când creați o fereastră de clasă, sistemul asociază automat din meniul specificat în fereastra.

Pentru a crea un meniu pentru clasa, includeți identificatorul de resursă meniul-șablon, fiind membru lpszMenuName o structură WNDCLASS și apoi trece adresa structura la funcția de RegisterClass.

Index