RegisterClass

Funcția RegisterClass înregistrează o clasă de Ferestre pentru uz ulterior în apelurile la funcția CreateWindow sau CreateWindowEx.

Funcția RegisterClass a fost înlocuit de funcția RegisterClassEx . Puteți utiliza în continuare RegisterClass, cu toate acestea, în cazul în care nu aveți nevoie pentru a seta pictograma mici de clasă.

(ATOM RegisterClass CONST WNDCLASS  * lpWndClass / / adresa de structura cu clasa / / date);
 

Parametrii

lpWndClass
Indicator spre o structură WNDCLASS . Completați structura cu atributele clasa corespunzătoare înainte de a trece la funcția de.

Valorile întroarse

Dacă funcția reușește, valoarea returnată este un atom care identifică în mod unic clasa fiind înregistrate.

Dacă funcția nu reușește, valoarea returnată este zero. Pentru a obține extins informa?ii eroare, apel GetLastError.

Observații

Dacă vă înregistrați clasa fereastra utilizând RegisterClassA, aplicarea spune sistemului că Ferestre de clasa creat aștepta mesaje cu text sau parametrii de caractere pentru a utiliza ANSI character set; Dacă vă înregistrați-o utilizând RegisterClassW, cererea se referă că sistemul trece parametri textul de mesaje ca Unicode. Funcția de IsWindowUnicode permite aplicațiilor să interogare natura fiecare fereastră. Pentru mai multe informații despre funcțiile ANSI și Unicode în Win32 API, consultați Funcția prototipuri.

Toate clasele fereastra care cererea registrele sunt neînregistrate atunci când aceasta se termină.

Windows 95: Toate clasele de fereastra înregistrate de un DLL sunt neînregistrate când DLL se descarcă.

Windows NT: Nu clasele fereastra înregistrate de un DLL sunt neînregistrate când DLL se descarcă.

Windows 95: RegisterClass nu reușește dacă membrul cbWndExtra sau cbClsExtra de structura WNDCLASS conține mai mult de 40 de octeți.

Windows CE: Structura WNDCLASS a subliniat de parametrul lpWndClass nu acceptă câmpul lpszMenuName deoarece Windows CE nu acceptă meniuri implicite.

Dacă nu utilizați componenta Windows CE Iconcurs, care oferă suport de cursorul mouse-ului pe platforme țintă adecvate, nu se poate utiliza câmpul hCursor din structura WNDCLASS a subliniat de lpWndClass.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.
Import Biblioteca:Utilizarea user32.lib.
Unicode:Pus în aplicare ca Unicode și ANSI versiuni Windows NT.

A se vedea, de asemenea

Fereastra clase de prezentare, fereastra clasa funcții, CreateWindow, CreateWindowEx, GetClassInfo, GetClassName, RegisterClassEx, UnregisterClass, WindowProc, WNDCLASS

Index