LB_ADDSTRING

O cerere trimite un mesaj LB_ADDSTRING pentru a adăuga un șir de o casetă listă. Dacă caseta listă nu au stilul LBS_SORT, șirul se adaugă la sfârșitul listei. În caz contrar, șirul se inserează în lista și lista este sortată.

LB_ADDSTRING wParam = 0;             / / nu sunt utilizate; trebuie să fie zero lParam = lpsz (LPARAM) (LPCTSTR);  / / adresa de șir pentru a adăuga 

 

Parametrii

lpsz
Valoarea lParam. Indicatorul șir null-terminated care se adaugă.

Dacă creați caseta listă cu un stil-trase de proprietar, dar fără stil LBS_HASSTRINGS, valoarea parametrului lpsz sunt stocate ca date de element în loc de șirul altfel ar indicați spre. Aveți posibilitatea să trimiteți mesaje LB_GETITEMDATA și LB_SETITEMDATA pentru a prelua sau modifica date articol.

Valorile întroarse

Valoarea returnată este indicele zero-based șirul din caseta listă. Dacă apare o eroare, valoarea returnată este LB_ERR. Dacă nu există spa?iu insuficient pentru a stoca șirul noi, valoarea returnată este LB_ERRSPACE.

Observații

Dacă creați o casetă listă proprietarul-trase cu stilul LBS_SORT dar nu stilul LBS_HASSTRINGS, sistemul trimite mesajul WM_COMPAREITEM una sau mai multe ori pentru a proprietarului caseta listă să plasați elementul nou corect în caseta listă.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casetele listă, lista caseta de mesaje, LB_DELETESTRING, LB_INSERTSTRING, LB_SELECTSTRING, WM_COMPAREITEM

Index