LB_INSERTSTRING

O cerere trimite un mesaj LB_INSERTSTRING pentru a insera un șir într-o casetă listă. Spre deosebire de mesaj LB_ADDSTRING , LB_INSERTSTRING mesajul nu produce o listă cu stilul LBS_SORT să fie sortate.

LB_INSERTSTRING wParam = index (WPARAM);          / / punctul index lParam = lpsz (LPARAM) (LPCTSTR); / / adresa de șir pentru a insera 

 

Parametrii

index
Valoarea wParam. Specifică indicele zero-based pozi?ia în care se introduce șirul de caractere. Dacă acest parametru este –1, șirul se adaugă la sfâr?itul listei.

Windows 95 și Windows 98: Parametrul wParam este limitat la valorile de 16 biți. Acest lucru înseamnă casetele listă nu poate conține mai mult 32.767 elemente. Deși numărul de articole este restricționată, dimensiunea totală în octe?i elementelor într-o casetă listă este limitate numai de memoria disponibilă.

lpsz
Valoarea lParam. Indicatorul șir null-terminated se introduce.

Dacă creați caseta listă cu un stil-trase de proprietar, dar fără stil LBS_HASSTRINGS, valoarea parametrului lpsz sunt stocate ca date de element în loc de șirul altfel ar indicați spre. Aveți posibilitatea să trimiteți mesaje LB_GETITEMDATA și LB_SETITEMDATA pentru a prelua sau modifica date articol.

Valorile întroarse

Valoarea returnată este indicele poziția la care a fost introdus șirul. Dacă apare o eroare, valoarea returnată este LB_ERR. Dacă nu există spa?iu insuficient pentru a stoca șirul noi, valoarea returnată este LB_ERRSPACE.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casetele listă, lista caseta de mesaje, LB_ADDSTRING, LB_SELECTSTRING