LB_FINDSTRINGEXACT

O cerere de a trimite un mesaj LB_FINDSTRINGEXACT pentru a găsi lista caseta șirul primului care corespunde șirului specificat în parametrul lpszFind.

LB_FINDSTRINGEXACT wParam = indexStart (WPARAM);      / / articol înainte de a începe de căutare lParam = lpszFind (LPARAM) (LPCSTR); / / adresa de șir de căutare 

 

Parametrii

indexStart
Valoarea wParam. Specifică indexul zero-based elementul înainte de primul element să fie căutat. Când căutarea ajunge la partea de jos a casetei listă, continuă din partea de sus a casetei listă înapoi la elementul specificat de parametrul indexStart . În cazul în care indexStart este-1, caseta listă întreagă este căutat la începutul.

Windows 95 și Windows 98: Parametrul wParam este limitat la valorile de 16 biți. Acest lucru înseamnă casetele listă nu poate conține mai mult 32.767 elemente. Deși numărul de articole este restricționată, dimensiunea totală în octe?i elementelor într-o casetă listă este limitate numai de memoria disponibilă.

lpszFind
Valoarea lParam. Indicatorul șir null-terminated pentru căutare. Acest șir poate conține un nume de fișier complete, inclusiv extensia. Căutarea nu este sensibilă, astfel încât acest șir poate conține orice combinație de litere mari și litere mici.

Valorile întroarse

Valoarea returnată este indicele zero-based de potrivire, sau LB_ERR în cazul în care căutarea nu a reușit.

Observații

Dacă o cerere creează caseta listă cu un stil-trase de proprietar, dar fără stil LBS_HASSTRINGS, măsura luată de către LB_FINDSTRINGEXACT depinde dacă stilul LBS_SORT este folosit. Dacă LBS_SORT este utilizat, sistemul trimite mesaje WM_COMPAREITEM proprietarul caseta listă pentru a determina care element se potrivește șirul specificat. În caz contrar, LB_FINDSTRINGEXACT încearcă pentru a se potrivi valoarea pe 32 de biți împotriva valoarea din parametrul lpszFind.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casetele listă, lista caseta de mesaje, LB_FINDSTRING, LB_SELECTSTRING, WM_COMPAREITEM

Index