LB_FINDSTRING

O cerere de a trimite un mesaj LB_FINDSTRING pentru a găsi primului șir într-o casetă listă care conține prefixul specificat.

LB_FINDSTRING wParam = indexStart (WPARAM);           / / articol înainte de a începe de căutare lParam = lpszFind (LPARAM) (LPCTSTR);   / / adresa șir de căutare 

 

Parametrii

indexStart
Valoarea wParam. Specifică indexul zero-based elementul înainte de primul element să fie căutat. Când căutarea ajunge la partea de jos a casetei listă, continuă din partea de sus a casetei listă înapoi la elementul specificat de parametrul indexStart . În cazul în care indexStart este –1, caseta listă întreagă este căutat la începutul.

Windows 95 și Windows 98: Parametrul wParam este limitat la valorile de 16 biți. Acest lucru înseamnă casetele listă nu poate conține mai mult 32.767 elemente. Deși numărul de articole este restricționată, dimensiunea totală în octe?i elementelor într-o casetă listă este limitate numai de memoria disponibilă.

lpszFind
Valoarea lParam. Indicatorul șir null-terminated care conține prefixul pentru căutare. Căutarea este cazul independent, astfel încât acest șir poate conține orice combinație de litere mari și litere mici.

Valorile întroarse

Valoarea returnată este indicele de potrivire, sau LB_ERR în cazul în care căutarea nu a reușit.

Observații

Dacă veți crea caseta listă cu un stil-trase de proprietar, dar fără stil LBS_HASSTRINGS, acest mesaj întoarce indicele de articol cu o valoare lung (furnizate în parametrul lParam mesajului LB_ADDSTRING sau LB_INSERTSTRING), care se potrivește valoarea furnizate în parametrul lpszFind.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casetele listă, lista caseta de mesaje, LB_ADDSTRING, LB_INSERTSTRING, LB_SELECTSTRING

Index