LB_INITSTORAGE

O cerere trimite mesaj de LB_INITSTORAGE înainte de a adăuga un număr mare de elemente o casetă listă. Acest mesaj alocă memorie pentru stocarea elementelor caseta listă.

LB_INITSTORAGE wParam = cItems (WPARAM) (int);  / numărul de elemente pentru a adăuga lParam = cb (LPARAM) (DWORD);   / / suma de memorie, în octeți 

 

Parametrii

cItems
Specifică numărul de elemente pentru a adăuga.

Windows 95 și Windows 98: Parametrul wParam este limitat la valorile de 16 biți. Acest lucru înseamnă casetele listă nu poate conține mai mult 32.767 elemente. Deși numărul de articole este restricționată, dimensiunea totală în octe?i elementelor într-o casetă listă este limitate numai de memoria disponibilă.

cb
Specifică cantitatea de memorie, în octeți, să aloce pentru element siruri de caractere.

Valorile întroarse

Dacă mesajul este de succes, valoarea returnată este numărul total de elemente pentru care memorie a fost pre-allocated, care este, numărul total de elemente adăugate de toate mesajele de LB_INITSTORAGE de succes.

Dacă mesajul nu reușește, valoarea returnată este LB_ERRSPACE.

Windows NT: Pentru Windows NT versiunea 4.0, acest mesaj aloca suma specificată de memorie; cu toate acestea, ea returnează întotdeauna valoarea specificat în parametrul cItems . Pentru Windows NT versiunea 5.0, mesajul alocă memorie și întoarce valorile de succes și de eroare descrise mai sus.

Observații

Mesajul LB_INITSTORAGE ajută la accelerarea initialization of casetele listă, care au un număr mare de elemente (peste 100). Î?i rezervă specificată cantitatea de memorie, astfel încât mesajele LB_ADDSTRING, LB_INSERTSTRING, LB_DIR și LB_ADDFILE ulterioare a lua cel mai scurt timp posibil. Puteți utiliza estimări pentru parametrii cItems și cb . Dacă vă supraestimează, se alocă memorie suplimentar; Dacă vă subestima, alocarea normală este utilizat pentru articole care depășesc suma solicitată.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 4.0 sau ulterioară.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casetele listă, lista caseta de mesaje, LB_ADDFILE, LB_ADDSTRING, LB_DIR, LB_INSERTSTRING

Index