Crearea cursorul

Deoarece cursoare standard sunt predefinite, nu este necesar să le creați. Pentru a utiliza un cursor standard, o cerere preia un mâner cursorul utilizând funcția LoadCursor sau LoadImage . Un cursor manipula este o valoare unică de tip HCURSOR care identifică un cursor standard sau particularizate.

Pentru a crea un cursor particularizate pentru o cerere, ar de obicei să utilizați o aplicație de grafică și să include cursorul ca o resursă în resurse-definiție a aplicației. La timpul de execuție, call LoadCursor pentru a prelua ghidajul cursorul. Cursorul resurse conțin date pentru mai multe dispozitive de afișare diferite. Funcția LoadCursor selectează automat datele cele mai adecvate pentru dispozitivul de afișare curent. Pentru a încărca un cursor direct de la un.CUR sau.ANI fișier, utilizați funcția LoadCursorFromFile.

Creați un cursor particularizate la timpul de execuție utilizând funcția de CreateIconIndirect , care creează un cursor pe baza conținutului de o structură ICONINFO . Funcția GetIconInfo umple această structură cu hot spot coordonate și informații privind bitmask asociate și culoare.

Cererile ar trebui să pună în aplicare cursoare particularizat ca resurse și utilizarea LoadCursor, LoadCursorFromFile, sau LoadImage mai degrabă decât crearea cursorul la timpul de execuție. Utilizarea resurselor cursorul evită dispozitiv dependența simplifică localizare ?i permite aplicațiilor să partajați cursorul modele.

Funcția de CreateIconFromResourceEx permite o cerere pentru a crea icoane și cursoare bazate pe date de resurse. CreateIconFromResourceEx creează un cursor bazate pe date binare resurse din alte executabil (.EXE) fișierele sau bibliotecile de legături dinamice (dll). Acesta trebuie să fie precedată de apelurile la funcția de LookupIconIdFromDirectoryEx , precum și mai multe funcții de resurse. LookupIconIdFromDirectoryEx identifică datele cursorul cel mai adecvat pentru dispozitivul de afișare curent. Pentru mai multe informații despre funcțiile de resurse, consultați resurse.

Index