LookupIconIdFromDirectoryEx

Funcția LookupIconIdFromDirectoryEx caută date pictograma sau cursorul pentru pictograma sau cursorul care corespunde cel mai bine dispozitivul de afișare curent.

 int () LookupIconIdFromDirectoryEx PBYTE  presbits, / / adresa de date de resurseBOOLfIcon, / / icon sau cursorul de pavilionintcxDesired, / / dorită de pictogramă sau cursorulintcyDesired, / / dorit înălțimea pictograma sau cursorulUINTSteaguri / / resurse steaguri);
 

Parametrii

presbits
Indicatorul date de director pictograma sau cursorul. Deoarece această funcție nu validează datele resursă, provoacă un defect de protec?ia generală (GP) sau întoarce o valoare nedefinit dacă presbits nu este îndreptat la date valabile resurse.
fIcon
Specifică dacă se solicită o pictogramă sau un cursor. Dacă acest parametru este TRUE, funcția este căutați o pictogramă; Dacă parametrul este FALSE, funcția este în căutarea un cursor.
cxDesired
Specifică lățimea dorită, în pixeli, a pictogramei. Dacă acest parametru este zero, funcția utilizează SM_CXICON sau SM_CXCURSOR sistem metric valoarea.
cyDesired
Specifică înălțimea dorită, în pixeli, a pictogramei. Dacă acest parametru este zero, funcția utilizează SM_CYICON sau SM_CYCURSOR sistem metric valoarea.
Steaguri
Specifică o combinație de următoarele valori:
Valoarea Sensul
LR_DEFAULTCOLOR Utilizează formatul implicit de culoare.
LR_MONOCHROME Creează o pictogramă în monocromă sau cursorul.

Valorile întroarse

Dacă funcția reușește, valoarea returnată este un identificator de resurse întreg pentru pictograma sau cursorul care corespunde cel mai bine dispozitivul de afișare curent.

Dacă funcția nu reușește, valoarea returnată este zero. Pentru a obține extins informa?ii eroare, apel GetLastError.

Observații

Un fișier de resurse de tip RT_GROUP_ICON (RT_GROUP_CURSOR indică cursoare) conține date de pictogramă (sau cursorul) în mai multe formate dependente de dispozitiv și independente de dispozitiv. LookupIconIdFromDirectoryEx caută fișierul de resurse pentru pictograma (sau cursorul) că cel mai bun fits dispozitivul de afișare curent și întoarce identificatorul de număr întreg. Funcții FindResource și FindResourceEx utilizați macrocomanda MAKEINTRESOURCE cu acest identificator pentru a găsi resurse în modulul.

Directorul de pictograma este încărcat un fișier de resurse cu resurse tip RT_GROUP_ICON (sau RT_GROUP_CURSOR pentru cursoare), și un nume de resursă întreg pentru pictograma specifice să fie încărcate. LookupIconIdFromDirectoryEx returnează un identificator întreg care este numele resursei pictograma care corespunde cel mai bine dispozitivul de afișare curent.

Funcțiile LoadIcon, LoadImageși LoadCursor utiliza această funcție pentru a căuta datele resursa specificată pentru pictograma sau cursorul care corespunde cel mai bine dispozitivul de afișare curent.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 4.0 sau ulterioară.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.
Import Biblioteca:Utilizarea user32.lib.

A se vedea, de asemenea

Icoane prezentare generală, funcții Icon, CreateIconFromResourceEx, CreateIconIndirect, FindResource, FindResourceEx, GetIconInfo, LoadCursor, LoadIcon, LoadImage, LookupIconIdFromDirectory, MAKEINTRESOURCE

Index