Locația cursorului și aspectul

Sistemul automat afișează un cursor de mouse-ul și actualizează poziția pe ecran. Puteți obține curent ecran coordonatelor cursorului și deplasarea cursorului în orice amplasare de pe ecran utilizând funcțiile de GetCursorPos ?i SetCursorPos , respectiv.

De asemenea, puteți regăsi ghidajul pentru cursorul curent utilizând funcția GetCursor și puteți seta cursorul utilizând funcția SetCursor . După ce ați apel SetCursor, aspectul cursorul nu se modifică până când se mută mouse-ul, cursorul este setat în mod explicit pentru un cursor diferite, fie un sistem de comandă este executat.

Atunci când utilizatorul deplasează mouse-ul, sistemul redesenează cursorul la noua locație. Sistemul automat redesenează design cursorul asociate cu fereastra în care cursorul este îndreptat.

Aveți posibilitatea să ascundeți și reafișați cursorul, fără a schimba design cursorul, utilizând funcția ShowCursor . Această funcție utilizează un contor interne pentru a determina când pentru a ascunde sau afișa cursorul. O încercare de a arăta cursorul incrementează contorul; încercarea de a ascunde decrements cursorul contra. Cursorul este vizibilă numai dacă acest contor este mai mare sau egal cu zero.

Index