SetCursor

Funcția de SetCursor stabilește forma cursorul.

(HCURSOR SetCursor HCURSOR  hCursor / / mâner pentru cursor);
 

Parametrii

hCursor
Mâner pentru cursorul. Cursorul trebuie să au fost create de CreateCursor sau încărcate de funcția LoadCursor sau LoadImage . Dacă acest parametru este NULL, cursorul este eliminat de pe ecran.

Windows 95: Lățimea și înălțimea de cursorul trebuie să fie cu valorile întoarse de GetSystemMetrics funcție pentru SM_CXCURSOR și SM_CYCURSOR. În plus, adâncimea cursorul trebuie să se potrivească adâncimea de afișare sau cursorul trebuie să fie monocrom.

Valorile întroarse

Valoarea returnată este ghidajul pentru cursorul anterioară, dacă a fost una.

Dacă nu a fost nici o cursorul anterior, valoarea returnată este NULL.

Observații

Cursorul este setat numai în cazul în care cursorul nou este diferit de cursorul anterioare; altfel, funcția întoarce imediat.

Cursorul este o resursă partajată. O fereastră ar trebui să stabilească forma cursorul numai atunci când cursorul este în zona clientului sau când fereastra este capturarea intrare mouse-ul. În sistemele fără un mouse, fereastra ar trebui să restaurați cursorul anterioare înainte de cursorul părăse?te zona clientului sau că relinquishes control la altă fereastră.

Dacă cererea dumneavoastră trebuie să setați cursorul în timp ce este într-o fereastră, asigurați-vă că cursorul de clasă pentru clasa fereastra specificat este setat la nul. În cazul în care cursorul de clasă nu este nul, sistem restaurează cursorul de clasa de fiecare dată este deplasat mouse-ul.

Cursorul nu este afișat pe ecran dacă contorul de afișare cursorul interne este mai mică decât zero. Acest lucru se întâmplă dacă aplicația utilizează funcția ShowCursor pentru a ascunde cursorul ori mai mult decât pentru a arăta cursorul.

Windows CE: Utilizați componenta cursorul când o platformă care nu acceptă cursoare de mouse-ului de orientare. Cursor numai acceptă această componentă este cursorul așteptați. Utilizați următoarele coduri pentru a seta cursorul așteptați

SetCursor (LoadCursor (NULL, IDC_WAIT));

Utilizați componenta de mcursor atunci când o platformă care acceptă cursoare de mouse-ului de orientare. Această componentă nu acceptă cursoarele de culoare.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.
Import Biblioteca:Utilizarea user32.lib.

A se vedea, de asemenea

Cursoare prezentare generală, funcții cursorul, CreateCursor, GetCursor, GetSystemMetrics, LoadCursor, LoadImage, SetCursorPos, ShowCursor

Index