Butonul mesaj implicit prelucrare

Procedura de control buton predefinit fereastra clasa fereastra efectuează implicite pentru toate mesajele care procedura de control buton nu procesul de prelucrare. Atunci când procedura de control buton întoarce FALSE pentru orice mesaj, procedura fereastra predefinite verifică mesajele ?i efectuează acțiuni implicit enumerate în următorul tabel.

Mesaj Ac?iune implicită
BM_CLICK Butonul de trimite un WM_LBUTTONDOWN și un mesaj WM_LBUTTONUP , și trimite-i un mesaj de notificare BN_CLICKED fereastra părinte.
BM_GETCHECK Întoarce statul de selectare a butonului.
BM_GETIMAGE Întoarce un mâner bitmap sau pictograma asociată cu butonul sau NULL dacă butonul are bitmap sau pictograma.
BM_GETSTATE Întoarce starea de selectare curentă, împinge de stat, precum ?i statul se concentreze butonul.
BM_SETCHECK Setează starea de selectare pentru toate stilurile de butoane radio și casetele de selectare. Dacă parametrul wParam este mai mare decât zero pentru butoane radio, butonul va fi stilul WS_TABSTOP.
BM_SETIMAGE Associates specificat mânerul bitmap sau pictograma cu butonul și returnează un mâner bitmap anterioare sau pictograma.
BM_SETSTATE Setează starea apasă butonul. Pentru proprietarul-trase butoane, un WM_DRAWITEM mesaj este trimis fereastra părinte dacă statul butonul s-a schimbat.
BM_SETSTYLE Setează stilul de buton. Dacă cuvântul low-ordinea de parametrul lParam este TRUE, butonul este rescris.
WM_CHAR Verifică o caseta de selectare sau casetă automat atunci când utilizatorul apasă plus (+) sau egal (=) chei. Unchecks o caseta de selectare sau casetă automat atunci când utilizatorul apasă minus (-) cheie.
WM_ENABLE Vopsele butonul.
WM_ERASEBKGND Șterge fundalul proprietarul-trase butoane. Fundaluri de alte butoane sunt ?terse ca parte a WM_PAINT și WM_ENABLE de prelucrare.
WM_GETDLGCODE Întoarce valorile care indică tipul de intrare prelucrate prin procedura butonul implicit, a?a cum se arată în tabelul următor.

Butonul stil Întoarce
BS_AUTOCHECKBOX
DLGC_WANTCHARS | DLGC_BUTTON
BS_AUTORADIOBUTTON
DLGC_RADIOBUTTON
BS_CHECKBOX
DLGC_WANTCHARS | DLGC_BUTTON
BS_DEFPUSHBUTTON
DLGC_DEFPUSHBUTTON
BS_GROUPBOX
DLGC_STATIC
BS_PUSHBUTTON
DLGC_UNDEFPUSHBUTTON
BS_RADIOBUTTON
DLGC_RADIOBUTTON

WM_GETFONT Întoarce un mâner pentru fontul curent.
WM_KEYDOWN Împinge butonul dacă utilizatorul apasă bara de spațiu.
WM_KEYUP Comunicate de captare mouse-ul pentru toate cazurile cu excep?ia tasta tab.
WM_KILLFOCUS Elimină dreptunghiul de focalizare la un buton. Butoanele și butoanele implicite, este invalidată dreptunghiul de focalizare. Dacă butonul are capturarea mouse-ul, capturarea este lansat, butonul nu este apăsat, și este eliminat orice stat push.
WM_LBUTTONDBLCLK Trimite un mesaj de notificare a BN_DBLCLK în fereastra părinte pentru butoane radio și proprietarul-trase butoane. Pentru alte butoane, un dublu clic este procesat ca un mesaj WM_LBUTTONDOWN.
WM_LBUTTONDOWN Scoate în evidență butonul dacă de cursorul mouse-ului este în interiorul butonului client dreptunghi.
WM_LBUTTONUP Comunicate de captare mouse-ul dacă butonul avut capturarea mouse-ul.
WM_MOUSEMOVE Efectuează aceeași acțiune ca WM_LBUTTONDOWN, dacă butonul are capturarea mouse-ul. În caz contrar, se efectuează nici o acțiune.
WM_NCCREATE Se transformă orice buton BS_OWNERDRAW într-un buton BS_PUSHBUTTON.
WM_NCHITTEST Întoarce HTTRANSPARENT, dacă controlul buton este o casetă de grupare.
WM_PAINT Desenează butonul în funcție de stilul său și de starea actuală.
WM_SETFOCUS Desenează un dreptunghi se concentreze pe butonul Noțiuni de bază se concentreze. Pentru butoane radio și butoane radio automată, fereastra părinte este trimis un mesaj de notificare a BN_CLICKED.
WM_SETFONT Setează un font nou și opțional actualizările fereastra.
WM_SETTEXT Setează textul a butonului. În caz de o casetă grup, mesajul vopsele peste textul preexistente înainte revopsire caseta de grup cu noul text.
WM_SYSKEYUP Comunicate de captare mouse-ul pentru toate cazurile cu excep?ia tasta tab.

Procedura fereastra predefinite trece toate alte mesaje la funcția DefWindowProc pentru prelucrare implicit.

Index