De voorbeeldpagina aanpassen

Het dialoogvenster Pagina-instelling bevat een afbeelding van een voorbeeldpagina waarmee wordt aangegeven hoe de selecties van de gebruiker invloed op het uiterlijk van de afgedrukte uitvoer. De afbeelding bestaat uit een rechthoek die het geselecteerde papier of de envelop type, vertegenwoordigt met een stippellijn rechthoek die vertegenwoordigen de huidige marges, en gedeeltelijke (Griekse tekst) tekens om te laten zien hoe de tekst eruitziet op de afgedrukte pagina.

Wanneer u de functie PageSetupDlg aanroept, kunt u bieden een PagePaintHook haak procedure voor het aanpassen van het uiterlijk van de voorbeeldpagina.

    Om een PagePaintHook haak procedure
  1. Stel de PSD_ENABLEPAGEPAINTHOOK vlag in de vlaggen lid van de PAGESETUPDLG structuur.
  2. Geef het adres van de haak-procedure in de lpfnPagePaintHook lid.

Wanneer het dialoogvenster is ongeveer te trekken van de inhoud van de voorbeeldpagina, ontvangt de haak procedure de volgende berichten in de volgorde waarin ze worden weergegeven.

Bericht Betekenis
WM_PSD_PAGESETUPDLG Het dialoogvenster is ongeveer te trekken van de voorbeeldpagina. De haak procedure kunt gebruiken dit bericht te bereiden om te tekenen van de inhoud van de voorbeeldpagina.
WM_PSD_FULLPAGERECT Het dialoogvenster is ongeveer te trekken van de voorbeeldpagina. Dit bericht geeft aan dat de rechthoek van de voorbeeldpagina.
WM_PSD_MINMARGINRECT Het dialoogvenster is ongeveer te trekken van de voorbeeldpagina. Dit bericht geeft de marge rechthoek.
WM_PSD_MARGINRECT Het dialoogvenster is om ongeveer rechthoek te tekenen de marge.
WM_PSD_GREEKTEXTRECT Het dialoogvenster is ongeveer om de Griekse tekst binnen de marge rechthoek tekenen.
WM_PSD_ENVSTAMPRECT Het dialoogvenster is ongeveer te trekken in de rechthoek envelop-stempel van een voorbeeldpagina envelop. Dit bericht wordt verzonden voor enveloppen alleen.
WM_PSD_YAFULLPAGERECT Het dialoogvenster is ongeveer te trekken het retouradres gedeelte van een voorbeeldpagina envelop. Dit bericht wordt verzonden voor enveloppen en andere papierformaten.

Als de haak procedure waar als resultaat voor elk van de eerste drie berichten van een tekening sequentie (WM_PSD_PAGESETUPDLG, WM_PSD_FULLPAGERECTof WM_PSD_MINMARGINRECT geeft) wordt het dialoogvenster geen meer berichten verzendt en trekt niet in de steekproef pagina tot de volgende keer dat het systeem moet opnieuw tekenen van de voorbeeldpagina. Als FALSE de haak procedure voor alle drie berichten retourneert, verzonden het dialoogvenster de resterende berichten van de tekening reeks.

Als de haak procedure waar als resultaat voor elk van de resterende berichten in een tekening volgorde geeft, trekt het dialoogvenster niet het overeenkomstige gedeelte van de voorbeeldpagina. Als de haak procedure FALSE voor een van deze berichten retourneert, trekt het dialoogvenster dat gedeelte van de voorbeeldpagina.

Om te voorkomen dat het dialoogvenster tekening van de inhoud van de voorbeeldpagina, kunt u de vlag PSD_DISABLEPAGEPAINTING instellen. Deze vlag heeft geen invloed op uw PagePaintHook haak procedure, die nog steeds alle WM_PSD_ * berichten ontvangt en de steekproef pagina-inhoud kunt tekenen.