WM_PSD_ENVSTAMPRECT

Het bericht WM_PSD_ENVSTAMPRECT waarschuwt de haak-procedure van het dialoogvenster pagina-instelling dat het dialoogvenster is om ongeveer rechthoek te tekenen de envelop-stempel van de voorbeeldpagina .

WM_PSD_ENVSTAMPRECT hDC = wParam (WPARAM) (HDC);           / / verwerken van het apparaat context lprcEnvStamp = lParam (LPARAM) (LPRECT); / / envelop-stempel rechthoek 
 

Parameters

hDC
Waarde van wParam. Identificeert de device-context voor de voorbeeldpagina.
lprcMargin
Waarde van lParam. Pointer naar een RECT structuur waarin de coördinaten, in pixels, van de envelop-stempel rechthoek.

Retourwaarden

Als de procedure haak TRUE retourneert, trekt het dialoogvenster niet de envelop-stempel gedeelte van de voorbeeldpagina.

Als de procedure haak FALSE retourneert, trekt het dialoogvenster de envelop-stempel gedeelte van de voorbeeldpagina.

Opmerkingen

Het dialoogvenster pagina-instelling bevat een afbeelding van een voorbeeldpagina waarmee wordt aangegeven hoe de selecties van de gebruiker invloed op het uiterlijk van de afgedrukte uitvoer. Wanneer u de functie PageSetupDlg aanroept, kunt u een PagePaintHook haak procedure voor het aanpassen van het uiterlijk van de voorbeeldpagina bieden. Wanneer het dialoogvenster is ongeveer te trekken van de inhoud van de voorbeeldpagina, verzendt het dialoogvenster een opeenvolging van WM_PSD-berichten naar de haak-procedure .

Een haak procedure ontvangt dit bericht alleen als de geselecteerde papiersoort een envelop is.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.51 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in commdlg.h.

Zie ook

Overzicht van bibliotheek het gemeenschappelijk dialoogvenster, gemeenschappelijk dialoogvensterberichten, PagePaintHook, PageSetupDlg, RECT, WM_PSD_PAGESETUPDLG

Index