PageSetupDlg

De PageSetupDlg functie maakt het dialoogvenster Pagina-instelling , waarmee de gebruiker de kenmerken van een afgedrukte pagina wilt opgeven. Tot deze kenmerken behoren source, het papierformaat en de afdrukstand (staand of liggend) en de breedte van de paginamarges.

BOOL PageSetupDlg ()  LPPAGESETUPDLG  lppsd aanwijzer naar een structuur);
 

Parameters

lppsd
Aanwijzer naar een PAGESETUPDLG structuur waarin de gegevens gebruikt voor het initialiseren van het dialoogvenster. De structuur ontvangt informatie over selecties van de gebruiker wanneer de functie als resultaat.

Retourwaarden

Als de gebruiker op de knop OK klikt, wordt de retourwaarde is aan nul. De leden van de PAGESETUPDLG structuur waarnaar door de parameter lppsd geeft aan van de gebruiker selecties.

Als de gebruiker annuleert of sluit u het dialoogvenster Pagina-instelling of een fout optreedt, is de retourwaarde nul. Uitgebreide foutinformatie, gebruikt de CommDlgExtendedError functie

Syntaxisinfo

nbsp;áWindows &NT: versie 3.51 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in commdlg.h.
Bibliotheek importeren:Gebruik commdlg32.lib.
Unicode:Ge´mplementeerd als Unicode en ANSI-versies van Windows NT.

Zie ook

Overzicht van bibliotheek het gemeenschappelijk dialoogvenster, gemeenschappelijk dialoogvenster vak functies, CommDlgExtendedError, PagePaintHook, PAGESETUPDLG, PageSetupHook