WM_PSD_MINMARGINRECT

De WM_PSD_MINMARGINRECT bericht een PagePaintHook haak procedure van de coördinaten van de rechthoek marge op de voorbeeldpagina. Een dialoogvenster pagina -instelling verzendt dit bericht wanneer het is ongeveer om de inhoud van de voorbeeldpagina.

WM_PSD_MINMARGINRECT hDC = wParam (WPARAM) (HDC);          / / verwerken van het apparaat context lprcMinMargin = lParam (LPARAM) (LPRECT); / / minimale marge rechthoek 
 

Parameters

hDC
Waarde van wParam. Identificeert de device-context voor de voorbeeldpagina.
lprcMinMargin
Waarde van lParam. Pointer naar een RECT structuur waarin de coördinaten, in pixels, van de minimale marge rechthoek.

Retourwaarden

Als de haak procedure waar als resultaat geeft, het dialoogvenster verzendt geen berichten meer WM_PSD * en trekt niet in de steekproef pagina tot de volgende keer dat het systeem moet opnieuw tekenen van de voorbeeldpagina.

Als de haak procedure resulteert in ONWAAR, verzonden het dialoogvenster de resterende berichten van de tekening reeks.

Opmerkingen

Het dialoogvenster pagina-instelling bevat een afbeelding van een voorbeeldpagina waarmee wordt aangegeven hoe de selecties van de gebruiker invloed op het uiterlijk van de afgedrukte uitvoer. Wanneer u de functie PageSetupDlg aanroept, kunt u een PagePaintHook haak procedure voor het aanpassen van het uiterlijk van de voorbeeldpagina bieden. Wanneer het dialoogvenster is ongeveer te trekken van de inhoud van de voorbeeldpagina, verzendt het dialoogvenster een opeenvolging van WM_PSD-berichten naar de haak-procedure .

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.51 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in commdlg.h.

Zie ook

Overzicht van bibliotheek het gemeenschappelijk dialoogvenster, gemeenschappelijk dialoogvensterberichten, PagePaintHook, PageSetupDlg, RECT, WM_PSD_PAGESETUPDLG

Index