Gemeenschappelijke dialoogvenster berichten

Algemene dialoogvensters gebruiken berichten te delen uw venster procedure of procedure haak wanneer bepaalde gebeurtenissen optreden. Bovendien, zijn er berichten dat u naar een gemeenschappelijk dialoogvenster verzenden kunt kunt u opvragen of waarmee het gedrag of uiterlijk van het dialoogvenster. Deze sectie beschrijft de gemeenschappelijke dialoogvenster berichten geregistreerd door de functie RegisterWindowMessage , berichten die worden gebruikt door het dialoogvenster lettertype en het dialoogvenster Pagina-instelling en berichten die worden gebruikt door de dialoogvensters Verkenner-stijl Open en Opslaan als .

De Common Dialog Box Library definieert een set van bericht tekenreeksen. Een constante die is gekoppeld aan een van deze tekenreeksen bericht te RegisterWindowMessage om een bericht-id kunt u doorgeven. Vervolgens kunt u de id op te sporen en verwerken van de berichten die worden verzonden vanuit een gemeenschappelijk dialoogvenster, of om berichten te verzenden naar een gemeenschappelijk dialoogvenster. De volgende tabel toont de bericht-constanten zijn en hun gebruik beschreven.

COLOROKSTRING Een dialoogvenster kleur verzendt dit bericht naar de haak procedure wanneer de gebruiker een kleur selecteert en op de knop OK klikt. De haak procedure kan de kleur, accepteren of negeren het en het dialoogvenster open te blijven dwingen.
FILEOKSTRING Een dialoogvenster openen of Opslaan als verzendt dit bericht naar de haak procedure wanneer de gebruiker een bestandsnaam selecteert en op de knop OK klikt. De haak procedure kan de bestandsnaam, accepteren of negeren het en het dialoogvenster open te blijven dwingen.

Voor dialoogvensters Verkenner-stijl Open en Opslaan als , is dit bericht vervangen door het CDN_FILEOK -bericht.

FINDMSGSTRING Het dialoogvenster zoeken of vervangen verzendt dit bericht naar de venster-procedure van het bovenliggende venster wanneer de gebruiker de Volgende zoeken, vervangenof knopAlles vervangenklikt, of sluit u het dialoogvenster. Van het bericht lParam parameter verwijst naar de invoer van de gebruiker een FINDREPLACE -structuur .
HELPMSGSTRING Alle algemene dialoogvensters Stuur dit bericht naar de venster procedure van hun bovenliggende venster wanneer de gebruiker op de knop Help.

Voor dialoogvensters Verkenner-stijl Open en Opslaan als , is dit bericht vervangen door het CDN_HELP -bericht.

LBSELCHSTRING Een dialoogvenster openen of Opslaan als verzendt dit bericht naar de haak procedure wanneer de gebruiker de selectie in het vak bestandsnaam lijst wijzigt.

Voor dialoogvensters Verkenner-stijl Open en Opslaan als , is dit bericht vervangen door het CDN_SELCHANGE -bericht.

SETRGBSTRING Een haak procedure kunt dit bericht verzenden naar een kleur dialoogvenster in te stellen van de huidige kleurselectie.
SHAREVISTRING Een dialoogvenster openen of Opslaan als verzendt dit bericht naar de haak procedure als een delen voor het geselecteerde bestand treedt wanneer de gebruiker op de knop OK.

Voor dialoogvensters Verkenner-stijl Open en Opslaan als , is dit bericht vervangen door het CDN_SHAREVIOLATION -bericht.


Sommige algemene dialoogvensters berichten verzenden en ontvangen andere venster. De haak procedure voor het dialoogvenster lettertype kan een van de WM_CHOOSEFONT_-berichten sturen naar het dialoogvenster lettertype . Voor meer informatie, Zie Het dialoogvenster Lettertype. Het dialoogvenster Pagina-instelling stuurt de WM_PSD_ * berichten als u een PagePaintHook hebt ingeschakeld haak procedure. Voor meer informatie, Zie Dialoogvenster Pagina-instelling.

De dialoogvensters Verkenner-stijl Open en Opslaan als ondersteunen een set van vooraf gedefinieerde berichten. Deze omvatten meldingen verzonden in de vorm van een WM_NOTIFY bericht aan uw haak procedure, en berichten die uw haak procedure kan sturen naar het dialoogvenster. Zie voor een volledige lijst van deze berichten, Verkenner-stijl haak Procedures.

Index