FILEOKSTRING

Een dialoogvenster openen of Opslaan als stuurt de FILEOKSTRING geregistreerde bericht naar uw haak procedure wanneer de gebruiker een bestandsnaam moet worden opgegeven en op de knop OK . De haak procedure kan accepteren de bestandsnaam en het dialoogvenster te sluiten, of de bestandsnaam negeren en het dialoogvenster open te blijven dwingen toestaan.

Voor dialoogvensters Verkenner-stijl Open en Opslaan als , is dit bericht vervangen door het CDN_FILEOK -bericht.

MessageID = RegisterWindowMessage(FILEOKSTRING);
wParam = 0;
lpofn = lParam (LPOPENFILENAME) 

Parameters

lpofn
Aanwijzer naar een structuur NAAMOPENBESTAND . Het lpstrFile lid van deze structuur bevat het station, pad en bestandsnaam die door de gebruiker opgegeven.

Retourwaarden

Als de haak procedure nul retourneert, openen of Opslaan als in het dialoogvenster accepteert de opgegeven bestandsnaam en wordt gesloten.

Als de haak procedure een andere waarde dan nul retourneert, het openen of Opslaan als het dialoogvenster verwerpt de opgegeven bestandsnaam en blijft open.

Opmerkingen

De haak procedure moet de FILEOKSTRING constante opgeven in een aanroep naar de functie RegisterWindowMessage om de id voor de boodschap van het dialoogvenster.

Syntaxisinfo

nbsp; Windows &NT: versie 3.1 of hoger vereist.
Windows:Windows 95 of hoger vereist.
Windows CE:Niet-ondersteunde.
Header:Verklaard in commdlg.h.
Unicode:Gedefinieerd als Unicode en ANSI berichten.

Zie ook

Overzicht van bibliotheek het gemeenschappelijk dialoogvenster, gemeenschappelijk dialoogvensterberichten, CDN_FILEOK, OPENBESTANDSNAAM, RegisterWindowMessage

Index