WM_APP

WM_APP konštanta je využívané aplikáciami na prispievať k vymedzovaniu súkromných správ, zvyčajne formuláru WM_APP + X, kde x je Celočíselná hodnota.

# define WM_APP 0x8000 

Poznámky

WM_APP konštanta sa používa na rozlíšenie medzi správy hodnoty, ktoré sú vyhradené pre použitie systému a hodnoty, ktoré môže využiť aplikácia na odosielanie správ v rámci súkromného okno triedy. Existuje päť rozsahov čísel správy:

Rozsah Význam
0 až WM_USER-1 Správy, ktoré sú vyhradené pre použitie systému.
WM_USER cez 0x7FFF Celé správy pre používanie súkromných okno triedy.
WM_APP cez 0xBFFF Správy sú k dispozícii pre použitie aplikáciami.
0xC000 cez 0xFFFF Reťazec správy pre použitie aplikáciami.
Väčšia 0xFFFF Vyhradené systémom pre budúce použitie.

Správa čísel v prvom rozsahu (0 cez WM_USER-1) sú definované v systéme. Hodnoty v tomto teplotnom rozsahu, ktoré nie sú explicitne definované sú vyhradené pre budúce použitie systému.

Správa čísel v druhom rozsahu (WM_USER cez 0x7FFF) môžete definovať a aplikácie používať pri odosielaní správ v rámci súkromného okno triedy. Tieto hodnoty sa nemôže použi na definovanie správy, ktoré majú zmysel v celej žiadosti, pretože niektoré preddefinované okno triedy už definovať hodnoty v tomto teplotnom rozsahu. Preddefinovanú kontrolu tried ako tlačidlo, upraviť, LISTBOX a COMBOBOX možno použiť napríklad tieto hodnoty. Správy v tomto rozsahu by neodošle do iných aplikácií pokiaľ žiadosti boli navrhnuté na výmenu správ a pripojiť rovnaký význam správy čísla.

Správa čísel v rozsahu tretej (0x8000 prostredníctvom 0xBFFF) sú k dispozícii pre aplikáciu chcete použiť ako súkromné správy. Správu v tomto rozsahu nie sú v rozpore s systémové hlásenia.

Správa čísel v štvrtom rozsah (0xC000 prostredníctvom 0xFFFF) sú definované v čase spustenia keď žiadosť zavolá funkciu RegisterWindowMessage získavať eíslo reťazca. Všetky aplikácie, ktoré zaregistrovať rovnaký reťazec môžete použiť priradené eíslo pre výmenu správ. Číslo aktuálne správy však nie je konštantná a nemo no predpokladať, bude rovnaká medzi rôzne relácie.

Správa čísla v rozsahu (väčšie než 0xFFFF) piaty sú vyhradené pre budúce použitie systému.

Stručné informácie

nbsp; Systém Windows &NT: vyžaduje verzie 3.51 alebo novšej.
Windows:Vyžaduje systém Windows 95 alebo novším.
Windows CE:Vyžaduje verzia 2.0 alebo novšia.
Hlavičky:Deklarované v súbore winuser.h.

Pozri tiež

Správy a správy fronty prehľad správ a správy frontu správ, RegisterWindowMessage, WM_USER

Index