WM_SETTINGCHANGE

Sistemul trimite mesajul WM_SETTINGCHANGE pentru toate ferestrele de Internet de nivel superior atunci când SystemParametersInfo funcția modificări o setare de sistem-wide. Sistemul trimite acest mesaj numai în cazul în care apelantul SystemParametersInfo specifică pavilion SPIF_SENDCHANGE.

O cerere poate trimite WM_SETTINGCHANGE pentru toate ferestrele de Internet de nivel superior, atunci când acesta face modificări parametrii de sistem. De exemplu, puteți trimite acest mesaj după un apel la WriteProfileString, WriteProfileSection, sau SetLocaleInfo funcții, sau după efectuarea de modificări la parametrii de sistem în registry.

Mesajul WM_SETTINGCHANGE este la fel ca mai vechi mesaj WM_WININICHANGE.

WM_SETTINGCHANGE wParam = wFlag;             / / sistem-wide parametru pavilion lParam = pszSection (LPARAM) (LPCTSTR); / / numele schimbat sau registry 

Parametrii

wFlag
Valoarea wParam. Când sistemul trimite mesajul ca urmare a o SystemParametersInfo apel, acest parametru este un drapel care indică parametrul de sistem care a fost modificat. Pentru o listă de valori, vezi funcția SystemParametersInfo.

Atunci când o cerere trimite mesajul, acest parametru trebuie să fie NULL.

pszMetrics
Valoarea lParam. Indicatorul un șir care indică zona care conține parametrul de sistem care a fost modificat. De exemplu, acest șir poate fi numele unei chei de registry sau o secțiune în victorie.Fișierul INI.

Acest parametru nu este deosebit de utilă în determinarea sistemul de parametrul de modificat. De exemplu, când șirul este un nume de registru, de obicei indică numai nodul de frunze în registry, nu traseul întreg. În plus, unele aplicații trimite acest mesaj cu lParam setat la nul. În general, atunci când primiți acest mesaj, ar trebui să verificați și reîncărcați orice sistem parametru setările care sunt utilizate de către aplicația.

Valorile întroarse

Dacă procesul de acest mesaj, returnează zero.

Observații

Pentru a expedia mesajul WM_SETTINGCHANGE pentru toate ferestrele de Internet de nivel superior, se utilizează funcția SendMessageTimeout cu parametrul hwnd setat la HWND_BROADCAST.

Apeluri la funcțiile care schimba câștiga.Fișierul INI s-ar putea să fie mapată în registry în schimb. Această asociere se produce atunci când câștiga.Fișierul INI și secțiunea fiind schimbat sunt specificate în registry sub următoarele chei:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\
Windows NT\CurrentVersion\IniFileMapping

Schimbarea în locația de stocare are nici un efect asupra comportamentului acest mesaj.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 4.0 sau ulterioară.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a Windows, fereastra de mesaje, SendMessageTimeout, SetLocaleInfo, SystemParametersInfo, WM_WININICHANGE, WriteProfileSection, WriteProfileString

Index