O clasă de fereastra trecere în evidență

O clasă de Ferestre definește atributele o fereastră, cum ar fi său stil, pictograma cursorului, meniul ?i fereastra procedură. Primul pas în înregistrarea o clasă fereastra este să completați o structură WNDCLASSEX cu fereastra informa?iilor clasă. Pentru mai multe informații, consultați elemente dintr-o clasă de fereastra. Apoi se trece structura la funcția de RegisterClassEx . Pentru mai multe informații, consultați Utilizând fereastra clase.

Pentru a înregistra o cerere globală clasa, specificați stilul CS_GLOBALCLASS membru stil de structura WNDCLASSEX . Când treceți în evidență o clasă locale de aplicare, nu specificați stilul CS_GLOBALCLASS.

Dacă vă înregistrați clasa fereastra utilizând versiunea ANSI RegisterClassEx, RegisterClassExA, cererea se referă că sistemul trece text parametrii de mesaje de la Ferestre de clasa create utilizând caractere ANSI stabilite; Dacă vă înregistrați clasa utilizând versiunea Unicode a RegisterClassEx, RegisterClassExW, cererea se referă că sistemul trece parametri textul de mesaje de la Ferestre de clasa create folosind setul de caractere Unicode. Funcția de IsWindowUnicode permite aplicațiilor să interogare natura fiecare fereastră. Pentru mai multe informații despre funcțiile ANSI și Unicode în Win32 API, consultați Win32 funcția prototipuri.

Executabil sau DLL care înregistrează clasa este proprietarul de clasa. Sistemul stabilește clasa proprietate din membre hInstance structurii WNDCLASSEX trecut la funcția de RegisterClassEx atunci când se înregistrează clasa. Pentru DLL-uri, hInstance membru trebuie să fie mâner exemplu dll.

Windows 95: Clasa este distrus atunci când proprietarul se închide sau se descarcă. Din acest motiv, acest proces trebuie să distrugă toate windows folosind de clasă înainte de proprietar se închide sau se debarcă.

Windows NT: Clasa nu este distrus atunci când DLL care deține este descărcat. Prin urmare, în cazul în care sistemul necesită procedura fereastra o fereastră de clasa, aceasta va cauza o violare de acces, deoarece DLL care conține procedura fereastra nu mai este în memorie. Procesul trebuie să distrugă toate windows folosind de clasă înainte de DLL-ul este descărcat și apela funcția UnregisterClass.

Index