SetClassWord

Funcția SetClassWord înlocuiește valoarea de 16 biți (word) la decalajul specificate în memoria clasa extra pentru clasa fereastra de care aparține fereastra specificat.

Valorile GCW_ acceptate de Windows pe 16 biți sunt depă?ite. Trebuie să utilizați funcția SetClassLong pentru a seta valorile clasa stabilite anterior utilizând valorile GCW_ cu funcția SetClassWord.

(WORD SetClassWord HWND  hWnd, / / ocupa de fereastraintnIndex, / / index de valoare pentru a modificaWORDwNewWord / / new valoarea);
 

Parametrii

hWnd
Mâner pentru fereastra și, indirect, clasa de care aparține fereastra.
nIndex
Specifică decalajul octet zero-based valoarea să fie înlocuite. Valorile valide sunt în intervalul zero prin numărul de bytes de memorie de clasa minus două; de exemplu, dacă ați specificat 10 sau mai mulți bytes de memorie de clasa extra, o valoare de 8 ar fi un index la al cincilea întreg de 16-bit.
wNewWord
Specifică valoarea de înlocuire.

Valorile întroarse

Dacă funcția reușește, valoarea returnată este valoarea anterioară a specificat întreg de 16 biți. Dacă valoarea nu a fost setată anterior, valoarea returnată este zero.

Dacă funcția nu reușește, valoarea returnată este zero. Pentru a obține extins informa?ii eroare, apel GetLastError.

Observații

Clasa extra memoria de rezervă specificând o valoare nenul în membre cbClsExtra structurii WNDCLASS utilizate cu funcția RegisterClass.

A se vedea, de asemenea

Fereastra clase de prezentare, fereastra clasa funcții, GetClassWord, RegisterClass, SetClassLong, WNDCLASS

Index