WM_CTLCOLORSCROLLBAR

WM_CTLCOLORSCROLLBAR mesajul este trimis la fereastra părinte a unui control bară de defilare atunci când controlul este pe cale să fie trase. Răspunzând la acest mesaj, fereastra părinte utilizați ghidajul de contextul dat de afișare pentru a seta culoarea de fundal a bara de defilare controlul.

WM_CTLCOLORSCROLLBAR hdcSB = wParam (HDC);   / / ocupa de Afișare bară de defilare contextul hwndSB = lParam (HWND);  / / gestiona a defila bar 

 

Parametrii

hdcSB
Valoarea wParam. Ocupa în cadrul dispozitiv de control bară de defilare.
hwndSB
Valoarea lParam. Mâner pentru bara de defilare.

Valorile întroarse

În cazul în care o cerere procesele acest mesaj, acesta trebuie să revină ghidajul la o pensulă. Sistemul utilizează pensula pentru a picta fundal de control bară de defilare.

Ac?iune implicită

Funcția DefWindowProc selectează culorile implicite de sistem de control bară de defilare.

Observații

Sistemul nu distruge automat returnat pensulei. Este responsabilitatea aplicației să distrugă pensula atunci când mai este necesară.

WM_CTLCOLORSCROLLBAR mesajul nu este trimis între fire; numai este trimis în același fir.

În cazul în care o procedură de caseta de dialog mânere acest mesaj, aceasta ar trebui exprimate valoarea returnată dorit pentru un BOOL ?i întoarce valoarea direct. În cazul în care regimul de caseta de dialog întoarce FALSE, apoi se efectuează manipularea mesaj implicit. Valoarea DWL_MSGRESULT set de funcția SetWindowLong este ignorat.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 2.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Defilare bare de prezentare, Scroll Bar mesaje, DefWindowProc, RealizePalette, SelectPalette, WM_CTLCOLORBTN, WM_CTLCOLORDLG, WM_CTLCOLOREDIT, WM_CTLCOLORLISTBOX, WM_CTLCOLORMSGBOX, WM_CTLCOLORSTATIC

Index