Word și sfârșituri de linie

Un control de editare bogat apelează o funcție numită un cuvânt pauză procedura pentru a găsi pauze între cuvinte și pentru a determina în cazul în care se poate rupe liniile. Controlul utilizează aceste informa?ii atunci când efectuați operațiuni wrap word și la prelucrarea ctrl + stânga și ctrl + dreapta cheie combinații. Cererea poate trimite mesaje de la un control de editare bogat pentru a înlocui implicit word pauză procedura, regăsirea informa?iilor de pauza de word, și pentru a determina ce linie un caracter dat cade pe.

Word pauză procedurile pentru editare bogat controale sunt similare celor pentru controale de editare, dar au capabilități suplimentare. Word pauză procedurile pentru ambele tipuri de controale poate determina dacă un caracter este un delimitator și puteți găsi cel mai apropiat word pauză înainte sau după poziția specificată. Un Separator este un personaj care marchează sfârșitul unui cuvânt, cum ar fi un spațiu. Într-un control de editare, word sfârșiturile apar numai după separatori.

Proceduri de pauză Word pentru editare bogat controlează, de asemenea, grupul caractere în clase de caractere, fiecare identificat printr-o valoare în intervalul 0x00 prin 0x0F. Word sfârșiturile apar fie după separatori între caractere de diferite clase. Astfel, o procedură word pauza cu clase diferite pentru alfanumerice și semne de punctuație ar găsi două word pauze în șirul "câștiga.COM".

Un caracter clasa pot fi combinate cu zero sau mai multe steaguri pauză word pentru a forma o valoare de opt biți. Atunci când word wrap opera?iunilor, un control de editare bogat utilizează word pauză steaguri pentru a determina în cazul în care se poate rupe liniile. Există următoarele steagurile pauză word.

WBF_BREAKAFTER Liniile pot fi rupt după caracterul.
WBF_BREAKLINE Caracterul este un separator. Separatori marca capetele de cuvinte. Liniile pot fi rupt după separatori.
WBF_ISWHITE Caracterul este un caracter spațiu alb. Trailing spațiu alb caractere nu sunt incluse pe lungimea de linie când ambalaj.

Valoarea WBF_BREAKAFTER este folosit pentru a permite împachetarea după un caracter care nu marchează sfârșitul unui cuvânt, cum ar fi o cratimă.

Înlocuiți un control de editare bogat implicit word pauză procedura cu propriul utilizând mesaj EM_SETWORDBREAKPROC . Pentru mai multe informații despre proceduri word pauză, a se vedea descrierea de funcția EditWordBreakProc.

Alternativ, puteți utiliza mesajul EM_SETWORDBREAKPROCEX pentru a înlocui implicit extins word pauza de procedură cu o funcție de EditWordBreakProcEx . Această funcție oferă informații suplimentare despre textul, cum ar fi setul de caractere. Aveți posibilitatea să utilizați mesajul EM_GETWORDBREAKPROCEX pentru a prelua adresa procedura pauză extins word curentă.

Utilizați mesajul EM_FINDWORDBREAK pentru a găsi sfârșituri de word sau pentru a determina un caracter clasa și word pauză steaguri. La rândul său, controlul apeluri sale procedura de pauza de word pentru a obține informațiile solicitate.

Pentru a determina ce linie un caracter dat cade pe, aveți posibilitatea să utilizați mesajul de EM_EXLINEFROMCHAR.

Index