EditWordBreakProc

Funcția EditWordBreakProc este o funcție de apel invers definite de aplicarea utilizate cu mesajul EM_SETWORDBREAKPROC . Multiline un control de editare sau un control de editare bogat apelează o funcție de EditWordBreakProc ori de câte ori controlul trebuie să întrerupeți o linie de text.

Tip EDITWORDBREAKPROC definește un indicator pentru această funcție de apel invers. EditWordBreakProc este un substituent pentru numele de funcție definită de aplicare.

int () EditWordBreakProc de apel INVERS LPTSTR  lpch, / / cursorul pentru a edita textintichCurrent, / / index de pornire punctulintCCH, / / lungime caractere de editare textintcodul / / acțiune pentru a lua);
 

Parametrii

lpch
Indicatorul la textul de comanda editare.
ichCurrent
Specifică un index într-o poziție de caractere în zona-tampon de text care identifică punctul la care ar trebui să înceapă funcția verificare pentru o pauză de cuvânt.
cch
Specifică numărul de caractere din textul de control editare.
codul
Specifică măsurile care trebuie luate de funcția de apel invers. Acest parametru poate fi una dintre următoarele valori:
Valoarea Acțiune
WB_CLASSIFY Prelua clasa de caractere și word pauză steaguri caracterului la poziția specificată. Această valoare este pentru utilizarea cu rich Editare controale.
WB_ISDELIMITER Verificați dacă caracterul la poziția specificată este un separator.
WB_LEFT Găsi începutul un cuvânt la stânga poziția specificată.
WB_LEFTBREAK Găsi delimitator de sfârșitul de cuvânt la stânga poziția specificată. Această valoare este pentru utilizarea cu rich Editare controale.
WB_MOVEWORDLEFT Găsi începutul un cuvânt la stânga poziția specificată. Această valoare se utilizează în timpul prelucrării CTRL + stânga cheie. Această valoare este pentru utilizarea cu rich Editare controale.
WB_MOVEWORDRIGHT Găsi începutul un cuvânt la dreapta poziția specificată. Această valoare se utilizează în timpul prelucrării cheie CTRL + dreapta. Această valoare este pentru utilizarea cu rich Editare controale.
WB_RIGHT Găsi începutul un cuvânt la dreapta poziția specificată. (Acest lucru este util în controalele de editare aliniat la dreapta).
WB_RIGHTBREAK Găsi delimitator de sfârșitul-a-word din dreapta poziția specificată. (Acest lucru este util în controalele de editare aliniat la dreapta). Această valoare este pentru utilizarea cu rich Editare controale.

Valorile întroarse

Dacă parametrul codul specifică WB_ISDELIMITER, valoarea returnată este diferită de zero (adevărat) dacă caracterul la poziția specificată este un separator, sau zero, dacă nu este. Dacă parametrul codul specifică WB_CLASSIFY, valoarea returnată este caracterul clasa și cuvântul pauză steagurile caracterul la poziția specificată. În caz contrar, valoarea returnată este un index la începutul unui cuvânt în zona-tampon de text.

Observații

Un retur de car, urmată de o linefeed trebuie tratate ca un singur cuvânt de funcția de apel invers. Două transportul întoarce urmată de o linefeed, de asemenea, trebuie considerate ca un singur cuvânt.

Cererea trebuie să instalați funcția de apel invers prin specificarea adresa funcția de apel invers într-un mesaj de EM_SETWORDBREAKPROC.

Pentru bogat controale de editare, puteți utiliza alternativ mesajul EM_SETWORDBREAKPROCEX pentru a înlocui implicit extins word pauza de procedură cu o funcție de apel invers EditWordBreakProcEx . Această funcție oferă informații suplimentare despre textul, cum ar fi setul de caractere.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.
Import Biblioteca:Definite de utilizator.
Unicode:Definit ca prototipuri Unicode și ANSI.

A se vedea, de asemenea

Editare controale prezentare, edita funcții de Control, EM_FINDWORDBREAK, EM_SETWORDBREAKPROC, EM_SETWORDBREAKPROCEX, EditWordBreakProcEx, SendMessage

Index