RESOURCEHEADER

Structura RESOURCEHEADER conține informații despre antetul de resurse pe sine și datele specifice pentru această resursă. Această structură nu este un adevărat structura C-limba, deoarece conține membrii de lungime variabilă. Definirea structurii furnizate aici este explicația nu este prezent în orice fișier de antet standard.

struct RESOURCEHEADER {DWORD DataSize; 
  DWORD HeaderSize; 
  [Ordinale sau numele tip]; 
  [Ordinale sau nume nume]; 
  DWORD DataVersion; 
  WORD MemoryFlags; 
  WORD LanguageId; 
  Versiunea DWORD; 
  DWORD caracteristici; 
} 

 

Membrii

DataSize
Specifică dimensiunea, în octeți, a datelor care urmează antetul de resurse pentru această resursă special. Nu include orice fișier spațiere între această resursă și orice resursă care urmează-o în fișierul de resurse.
HeaderSize
Specifică dimensiunea, în octeți, resurse antet datelor care urmează.
TIP
Identifică tipul resursei. Membre tip poate fi o valoare numerică sau un șir null-terminated Unicode care specifică numele de tip. Consultați secțiunea următoarele observa?ii pentru o descriere de Nume sau ordinale membri de tip.

Dacă tipul este o valoare numerică, se poate specifica un standard sau un tip de resurse definite de utilizator. În cazul în care este un șir, atunci este un tip de resurse definite de utilizator.

Următoarele sunt tipuri de resurse Win32 standard.
Numele de tipul resursei Numărul de tip
RT_CURSOR 1
RT_BITMAP 2
RT_ICON 3
RT_MENU 4
RT_DIALOG 5
RT_STRING 6
RT_FONTDIR 7
RT_FONT 8
RT_ACCELERATOR 9
RT_RCDATA 10
RT_MESSAGETABLE 11
RT_GROUP_CURSOR 12
RT_GROUP_ICON 14
RT_VERSION 16
RT_DLGINCLUDE 17
RT_PLUGPLAY 19
RT_VXD 20
RT_ANICURSOR 21
RT_ANIICON 22
RT_HTML 23

Valorile mai mici decât 256 sunt rezervate pentru utilizarea sistemului.

NUME
Specifică un nume care identifică resursa special. Membru Nume , ca membru tip , poate fi o valoare numerică sau un șir null-terminated Unicode. Consultați secțiunea următoarele observa?ii pentru o descriere de Nume sau ordinale membri de tip.

Nu aveți nevoie să adăugați spațiere DWORD alinierea între membrii tipul și numele deoarece conțin date WORD . Cu toate acestea, poate fi necesar să adăugați un cuvânt de capitonare după membru numele să se alinieze restul antetul pe DWORD limitele.

DataVersion
Specifică o versiune de date predefinite de resurse. Acest lucru va determina ce versiune de date resurse aplicarea ar trebui să utilizeze.
MemoryFlags
Specifică un set de steaguri atribut care pot descrie starea de resurse. Modificatorii în.Fișier de RC script atribuie aceste atribute resursa. Script-ul identificatori asociați următoarele valori de pavilion.
Drapelul Descriere Valoarea
MOBILE 0x0010
FIX ~ MOBILE
PURĂ 0x0020
IMPUR ~ PURĂ
PRELOAD 0x0040
LOADONCALL ~ PRELOAD
DISCARDABLE 0x1000

Win32-aplicații bazate pe nu utilizați oricare din aceste atribute. Atributele sunt permise în script-ul pentru desiș de pădure compatibility cu script-uri existente, dar ele sunt ignorate. Win32 resursele sunt încărcate când modulul corespunzătoare este încărcat, și sunt eliberat atunci când modulul este descărcat.

LanguageId
Specifică limba pentru resurse sau set de resurse. Setați valoarea pentru acest membru cu opțional limbadeclarație resurse definition declarație. Parametrii sunt constante din WINNT.Fișier H.

Fiecare resursa include un identificator limbă astfel încât sistemul sau aplicarea puteți selecta o limba corespunzătoare pentru setările locale actuale a sistemului. Dacă există mai multe resurse de acela?i tip ?i nume, care diferă doar în limba de siruri de caractere în limita resurselor, trebuie să specificați o LanguageId pentru fiecare.

Versiunea
Specifică un număr de versiune definite de utilizator pentru datele de resurse instrumente puteți utiliza pentru a citi și scrie fișiere de resurse. Setați această valoare cu opțional versiunea resurse definition instrucțiunea.
Caracteristicile
Specifică definite de utilizator informații despre resursa care instrumente puteți utiliza pentru a citi și scrie fișiere de resurse. Setați această valoare cu opțional caracteristicile resurse definition instrucțiunea.

Observații

Un membru de tip variabila este numit un Nume sau ordinale membre, și este folosit în cele mai multe locuri în fișierul de resurse în cazul în care apare un identificator. Primul cuvânt al un Nume sau ordinale tip membre indică dacă membrul este o valoare numerică sau un șir. În cazul în care primul cuvânt membru este egal cu valoarea 0xffff, care este un caracter Unicode nevalid, atunci următoarele WORD este un număr de tip. În caz contrar, membru conține un șir Unicode și primul cuvânt din membre este primul caracter din șirul de nume. Pentru informații suplimentare despre resurse definition declarații, consultați Resurse-Definition declarații.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.

A se vedea, de asemenea

Ansamblu de resurse, resurse structuri, caracteristicile declarație, declarație limba , VERSIUNEA declarație

Index