WM_NCLBUTTONUP

Mesajul WM_NCLBUTTONUP este înregistrată atunci când utilizatorul eliberează butonul din stânga al mausului în timp ce cursorul este o fereastră în zona nonclient. Acest mesaj este postat la fereastra care conține cursorul. Dacă o fereastră a capturat mouse-ul, acest mesaj nu este înregistrată.

WM_NCLBUTTONUP nHittest = (INT) wParam;    / / hit-test valoarea SPT = MAKEPOINTS(lParam);   / / coordonează cursorul mouse-ului 

 

Parametrii

nHittest
Valoarea wParam. Specifică hit-test valoarea returnată de funcția DefWindowProc ca urmare a prelucrării mesaj WM_NCHITTEST. Pentru o listă de valori hit-test, consultați WM_NCHITTEST.
pct.
Valoarea lParam. Specifică o structura puncte care conține coordonatele x și y-cursorului. Coordonatele sunt relativ la colțul din stânga-sus a ecranului.

Valorile întroarse

Dacă o cerere procesele acest mesaj, acesta trebuie să returnați zero.

Ac?iune implicită

Funcția DefWindowProc teste punct dat pentru a afla poziția cursorului și efectuează acțiunea corespunzătoare. Dacă este cazul, DefWindowProc WM_SYSCOMMAND mesaj se trimite în fereastra.

Observații

Cererea poate utiliza macrocomanda MAKEPOINTS pentru a converti parametrul lParam o structură de puncte.

Dacă este necesar să facă acest lucru, sistemul trimite mesajul WM_SYSCOMMAND fereastra.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Neacceptat.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare de intrare mouse-ul, mesajele de intrare mouse-ul, DefWindowProc, MAKEPOINTS, puncte, WM_NCHITTEST, WM_NCLBUTTONDBLCLK, WM_NCLBUTTONDOWN, WM_SYSCOMMAND

Index