LB_SETCURSEL

O cerere trimite un mesaj LB_SETCURSEL pentru a selecta un șir și defilați-se în vedere, dacă este necesar. Când șirul nou este selectată, caseta listă elimină evidenția din șirul selectate anterior.

LB_SETCURSEL wParam = index (WPARAM);    / / punctul index lParam = 0;                 / / nu sunt utilizate; trebuie să fie zero 

 

Parametrii

index
Valoarea wParam. Specifică indexul zero-based din șirul care este selectată. Dacă parametrul index este -1, caseta listă este setat să aibă nici o selecție.

Windows 95 și Windows 98: Parametrul wParam este limitat la valorile de 16 biți. Acest lucru înseamnă casetele listă nu poate conține mai mult 32.767 elemente. Deși numărul de articole este restricționată, dimensiunea totală în octe?i elementelor într-o casetă listă este limitate numai de memoria disponibilă.

Valorile întroarse

Dacă apare o eroare, valoarea returnată este LB_ERR. Dacă parametrul index este –1, valoarea returnată este LB_ERR, chiar dacă nici o eroare.

Observații

Utilizați acest mesaj numai cu casetele listă single-selecție. Nu utilizați pentru a seta sau a elimina o selecție într-o casetă listă multiple-selecție.

QuickInfo

nbsp; Windows &NT: necesită versiunea 3.1 sau mai târziu.
Windows:Necesită Windows 95 sau o versiune ulterioară.
Windows CE:Necesită versiunea 1.0 sau mai târziu.
Antet:A declarat în winuser.h.

A se vedea, de asemenea

Prezentare generală a casetele listă, lista caseta de mesaje, LB_GETCURSEL

Index