Limbi, Locales, ?i structuri de tastatură

O limbă este un limbaj natural, cum ar fi limba engleză, franceză și japoneză. Un sublanguange este o variantă de un limbaj natural, care este vorbită în o anumită regiune geografică, cum ar fi sublanguages engleză vorbită în Marea Britanie și Statele Unite. Win32-aplicații bazate pe utilizarea valorilor, numit identificatorii de limbă, pentru a identifica în mod unic de limbi și sublanguages.

Aplicații utilizează de obicei locales pentru a seta limba în care intrare și ieșire este procesat. De exemplu, setarea regională pentru tastatură, afectează caracterul valorile generate de tastatură. Setarea regională pentru afișare sau imprimantă afectează glifurile afișată sau tipărită. Aplica?ii set locale pentru o tastatură de încărcare utilizând structuri de tastatură. Stabilesc locale pentru un ecran sau imprimantă selectând un font care acceptă date locale.

Un aspect de tastatură specifică poziția fizice din tastele de pe tastatură numai determină, de asemenea, valorile de caracter generate de apăsarea tastelor respective. Fiecare aspect identifică limba de intrare curentă și determină ce valori de caractere sunt generate de care chei ?i combina?ii de taste.

Fiecare aspect de tastatură are un mâner corespunzătoare care identifică aspect și limba. Cuvântul scăzut de handle-ul este un identificator limbă. Cuvântul mare este un ghidaj dispozitiv, specificând aspectul fizic, sau este zero, indicând o implicit aspectul fizic. Utilizatorul poate asocia orice limba de intrare cu un anumit aspect fizic. De exemplu, un utilizator vorbitoare de engleză care lucrează foarte ocazional în franceză stabiliți limba de intrare a tastaturii franceză fără a schimba aspectul fizic al tastaturii. Acest lucru înseamnă utilizatorul introduce textul în limba franceză folosind aspectul engleză familiar.

Nu cererile, în general, sunt de așteptat pentru a manipula limbi de intrare direct. În schimb, utilizatorul stabilește combinații lingvistice și aspect, apoi comută între ei. Atunci când utilizatorul face clic în textul marcat cu o altă limbă, aplicarea apelează funcția ActivateKeyboardLayout pentru a activa aspectul implicit al utilizatorului pentru acea limbă. Dacă utilizatorul editări text într-o limbă care nu este în lista de active, aplicarea puteți apela funcția LoadKeyboardLayout cu limba pentru a obține un aspect bazează pe limba.

Funcția de ActivateKeyboardLayout stabilește limba de intrare pentru activitatea curentă. Parametrul hkl poate fi ghidajul pentru a structura tastaturii sau un identificator de zero-extins limbă. Ghidajele de aspect tastatură pot fi obținute din funcția LoadKeyboardLayout sau GetKeyboardLayoutList . Valorile HKL_NEXT și HKL_PREV, de asemenea, pot fi utilizate pentru a selecta tastatura următoare sau anterioară. Pentru unele sisteme de operare, valoarea KLF_UNLOADPREVIOUS are nici o semnificație și este ignorat.

Funcția GetKeyboardLayoutName preia numele de structura tastaturii active pentru firul de asteptare. În cazul în care o cerere creează aspectul active utilizând funcția de LoadKeyboardLayout , GetKeyboardLayoutName preia șirul același folosite pentru a crea aspectul. În caz contrar, șirul este identificatorul de limbă primară corespunde locale din structura active. Acest lucru înseamnă funcția poate nu neapărat diferenția între diferite machete cu aceea?i limbă primară, deci nu se pot întoarce informații specifice despre limba de intrare. Funcția de GetKeyboardLayout , cu toate acestea, pot fi utilizate pentru a determina limba de intrare.

Funcția LoadKeyboardLayout încarcă un aspect de tastatură și face macheta disponibilă pentru utilizator. Cererile pot activa aspectul imediat pentru firul de execu?ie curent utilizând valoarea KLF_ACTIVATE. Cererea poate utiliza valoarea KLF_REORDER să reordonați structuri fără a se specifica, de asemenea, valoarea KLF_ACTIVATE. Aplicații întotdeauna trebuie utilizată valoarea KLF_SUBSTITUTE_OK la încărcarea dispuneri de tastatură pentru a se asigura că preferințele utilizatorului, dacă este cazul, este selectată. Pentru unele sisteme de operare, valoarea KLF_UNLOADPREVIOUS este ignorată.

Pentru suport multilingv, funcția LoadKeyboardLayout oferă steagurile KLF_REPLACELANG ?i KLF_NOTELLSHELL. KLF_REPLACELANG de pavilion direcționează funcția să înlocuiască un aspect de tastatură existente fără schimbarea limbii. Încercarea de a înlocui un aspect existent utilizând același Identificator limbă dar fără specificarea KLF_REPLACELANG este o eroare. Pavilionul KLF_NOTELLSHELL împiedică funcția de coajă o notificare atunci când un aspect de tastatură este adăugat sau înlocuit. Acest lucru este util pentru aplicații care adaugă mai multe machete într-o serie consecutive de apeluri. Acest flag ar trebui utilizate în toate, dar ultimei convorbiri.

Funcția de UnloadKeyboardLayout este limitată în care aceasta nu poate descărca sistem de limbă de intrare implicită. Acest lucru asigură că utilizatorul are întotdeauna un aspect disponibile pentru introduce text utilizând același caracter astfel cum este utilizat de coajă și dosar sistem.

Index